flatbread met zoete aardappel

Flatbread met zoete aardappel, aubergine en vegan worstjes

Soms heb je van die gerechten die je het hele jaar door kunt eten. Dit recept voor flatbread met zoete aardappel, aubergine en vegan worstjes is er zo een! De combinatie van knapperig platbrood, kruidige hummus en geroosterde groenten maakt het een smaakvolle maaltijd die zowel zomers als winters perfect past. Je kunt het helemaal […]

Red Velvet Wentelteefjes

Red Velvet Wentelteefjes

Je hebt de taart gehad, maar waarom geen Red Velvet Wentelteefjes? Geniet van jouw favoriete taart als een zalig ontbijt! Gemaakt met sneetjes brood en gevuld met roomkaas en chocolade, is een wentelteefje nog nooit zo decadent geweest. Ik wilde een unieke red velvet-variatie die ik dit jaar voor Valentijnsdag kon maken. Er zijn een […]

Champagne Chocolade Truffels

Champagne Chocolade Truffels

Zeg je liefde, dan zeg je bubbels en chocolade en ik heb deze twee gecombineerd in verrukkelijke Champagne chocolade truffels. Champagne truffels zijn een makkelijke, rijke en chocoladeachtige traktatie, perfect voor feestdagen, Valentijnsdag of welke dag dan ook. Ze zijn makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten en ze zijn gewoonweg heerlijk! Je hebt […]

Honing Limoen Kippenvleugels

Honing Limoen Kippenvleugels

Maak deze overheerlijke honing limoen kippenvleugels, knapperig, zoet, zuur en een beetje pittig tegelijk. Dit wil je proeven! Ze zijn supersimpel om te maken en een gegarandeerd succes. Vergeet alleen de servetten niet! Deze kippenvleugels zijn elke keer weer een hit! Ik heb ze nu al drie keer gemaakt en ze zijn altijd i n […]

Bloedsinaasappel Aperol Spritz

Bloedsinaasappel Aperol Spritz

Als je een fan bent van de populaire Aperol Spritz cocktail, dan is er geen twijfel dat je verliefd zult worden op dit bloedsinaasappel Aperol Spritz recept! Het versgeperste bloedsinaasappelsap is wat dit zo geweldig maakt! Neem gewoon de normale ingrediënten in Aperol Spritz en voeg dit verse sap toe! Als je deze koude winter […]

Hasselback Tofu met Miso

Hasselback Tofu met Miso

Deze hasselback tofu met miso is mijn nieuwe favoriet geworden! Het is hartig, zoet, sticky, knapperig en een umami-bom in je mond. Het is supermakkelijk om te maken. Het combineert goed met gekookte rijst en groenten voor een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd! Dit recept voor miso geglazuurde gebakken tofu is perfect voor een tofu-liefhebber, maar […]

Smashed Aardappelen met kaas en spekjes

Smashed Aardappelen met kaas en spekjes

Ik doe weer mee aan de receptuitwisseling die Mandy van Mandyandmore jarenlang heeft georganiseerd. Helaas is dit de laatste die ze doet. Ik kreeg die leuke Nicole van www.cookiesandcarrotsticks.com toebedeeld. Nicole heeft heel veel verleidelijk lekkere bananenbrood recepten op de site staan en ik zat nog te twijfelen of ik hier eentje van zou maken, […]

Stroopwafel fudge

Stroopwafel fudge

Daar ben ik weer! En vandaag breng ik jullie een allerlekkerst zoete kleine onweerstaanbare lekkere versnapering, namelijk stroopwafel fudge. Gemaakt met stukjes stroopwafel, zoete gecondenseerde melk en natuurlijk de pure chocolade, is deze fudge niet te weerstaan, daarom deel ik graag vandaag het recept met jullie.   Stroopwafels Ik mocht een pakketje heerlijke stroopwafels van […]

Gestoofd rundvlees op Zimbabwaanse wijze

Gestoofd rundvlees op Zimbabwaanse wijze

Een stevige rundvleescurry, langzaam gegaard vlees in een rijke, pittige saus die het wachten meer dan waard is. Perfect als comfortfood. Runderstoofpot is een van de meest voorkomende maaltijden in Zimbabwe. Het is de typische maaltijd die je aan de meeste eettafels in de meerderheid van de Zimbabwaanse samenleving vindt. Sadza nyama oftewel gestoofd rundvlees […]

Gebakken Feta met Honing en Tijm

Gebakken Feta met Honing en Tijm

Een heerlijke manier om deze typische Griekse kaas te serveren! Een blok feta gebakken tot het zacht is en besprenkeld met olijfolie, honing en gegarneerd met tijm en chilivlokken. De combinatie van zout, zoet, kruidig en met een vleugje pit is absoluut geweldig. Deze verslavende gebakken fetakaas met honing en tijm zit boordevol smaak. Het […]

Franse Amandelcroissants

Franse Amandelcroissants

Verander croissants die een dag oud zijn in een heerlijke traktatie! Franse amandelcroissants bakkersstijl zijn verrassend makkelijk om thuis te maken! Een dag oude croissants gevuld met amandelboter en afgetopt met siroop en geschaafde amandelen, leveren een warm en schilferig gebakje op dat druipt van de amandelsmaak. Je hebt maar 25 minuten nodig om deze […]

Panna Cotta met Bloedmandarijn

Panna Cotta met Bloedmandarijn

Deze panna cotta met bloedmandarijn is zoet, romig en een beetje pittig. Dit snelle en luxe, van tevoren te maken dessert, heeft een levendige bloedmandarijngelei en -siroop en gebruikt niet al te veel ingrediënten. Net als de meeste panna cotta recepten is deze snel en redelijk eenvoudig te maken. Relatief gezien, omdat er een extra […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing