Een tompouce zelf maken is helemaal niet moeilijk. En dit prachtige Tompouce hartje met frambozen en Nutella, maak je in een wip. Verwen jouw Valentijn ermee en je zult punten scoren (haha). Bak de bladerdeeg hartjes eventueel een dag van te voren en maak de vulling alvast, dan hoef je de hartjes op de dag zelf alleen maar te vullen.

 

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Je verwent jouw geliefde extra met lekker eten, bloemen of een speciale Valentijnskaart. Voor mij is het een hele bijzondere dag, want ik ben ook nog eens jarig op deze dag. Hoe leuk is dat, extra feest en bloemen.

 

Valentijn

 

Natuurlijk staan er meerdere Valentijnsrecepten op de site. Als je van chocolade houdt, kan je deze heerlijke Chocoladehart maken.

Tompouce hartje met frambozen en Nutella. Dit is een heerlijke zoete verwennerij voor Valentijnsdag. Helemaal niet moeilijk om te maken.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingredients
  

  • 2 bladerdeeg velletjes
  • 2 el verse roomkaas
  • 2 el Nutella
  • 100 gr frambozen
  • poedersuiker

Instructions
 

  • Verwarm de oven voor op 200˚C.
  • Laat de bladerdeeg velletjes ontdooien en steek er een hartje uit met een metalen vormpje.
  • Leg de hartjes op een vel bakpapier op een ovenplaat en bak ze ongeveer 12-15 minuten goudbruin in de hete oven. Haal ze er dan uit en laat afkoelen.
  • Maak ondertussen de vulling: meng de roomkaas met de Nutella en doe dit in een spuitzak. Leg de spuitzak in de koelkast om op te stijven.
  • Als de bladerdeeghartjes zijn afgekoeld, snijd ze dan voorzichtig doormidden.
  • Leg er een paar frambozen op en spuit hier en daar wat toefjes van het Nutella mengsel erop.
  • Leg de andere helft van het hartje erop en bestrooi met poedersuiker.
  • Je kunt hierop nog een paar framboosjes leggen.
  • Serveer direct en geniet van jouw Valentijnsdag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating