Tompouce hartje met frambozen en Nutella. Dit is een heerlijke zoete verwennerij voor Valentijnsdag. Helemaal niet moeilijk om te maken.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Nederlands
- 2 bladerdeeg velletjes
- 2 el verse roomkaas
- 2 el Nutella
- 100 gr frambozen
- poedersuiker
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Laat de bladerdeeg velletjes ontdooien en steek er een hartje uit met een metalen vormpje.
Leg de hartjes op een vel bakpapier op een ovenplaat en bak ze ongeveer 12-15 minuten goudbruin in de hete oven. Haal ze er dan uit en laat afkoelen.
Maak ondertussen de vulling: meng de roomkaas met de Nutella en doe dit in een spuitzak. Leg de spuitzak in de koelkast om op te stijven.
Als de bladerdeeghartjes zijn afgekoeld, snijd ze dan voorzichtig doormidden.
Leg er een paar frambozen op en spuit hier en daar wat toefjes van het Nutella mengsel erop.
Leg de andere helft van het hartje erop en bestrooi met poedersuiker.
Je kunt hierop nog een paar framboosjes leggen.
Serveer direct en geniet van jouw Valentijnsdag.