Ga terug
+ servings
Tompouce hartje met frambozen en Nutella. Dit is een heerlijke zoete verwennerij voor Valentijnsdag. Helemaal niet moeilijk om te maken.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 bladerdeeg velletjes
  • 2 el verse roomkaas
  • 2 el Nutella
  • 100 gr frambozen
  • poedersuiker

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200˚C.
  • Laat de bladerdeeg velletjes ontdooien en steek er een hartje uit met een metalen vormpje.
  • Leg de hartjes op een vel bakpapier op een ovenplaat en bak ze ongeveer 12-15 minuten goudbruin in de hete oven. Haal ze er dan uit en laat afkoelen.
  • Maak ondertussen de vulling: meng de roomkaas met de Nutella en doe dit in een spuitzak. Leg de spuitzak in de koelkast om op te stijven.
  • Als de bladerdeeghartjes zijn afgekoeld, snijd ze dan voorzichtig doormidden.
  • Leg er een paar frambozen op en spuit hier en daar wat toefjes van het Nutella mengsel erop.
  • Leg de andere helft van het hartje erop en bestrooi met poedersuiker.
  • Je kunt hierop nog een paar framboosjes leggen.
  • Serveer direct en geniet van jouw Valentijnsdag.