Traybake met kip en chorizo

Traybake met kip en chorizo

Deze snelle en simpele traybake met kip en chorizo is supermakkelijk en heeft een geweldige smaak. Sappige kip, rokerige chorizo en paprika zorgen voor een heerlijke doordeweekse maaltijd. En het beste is dat je slechts één pan hebt om af te wassen en je er weinig werk aan hebt! Het perfecte familiediner waarbij de oven […]

Gyoza crackers

Gyoza crackers

Maak van overgebleven gyoza vellen in minder dan 10 minuten een heerlijke cracker. Deze knapperige zelfgemaakte gyoza crackers zijn perfect met hummus, kaasplankjes of een van jouw andere favoriete dips! Een snel in de oven gebakken cracker is de perfecte oplossing als je nog wat gyoza, dumpling of wonton vellen over hebt. En ja, ze […]

Pasta met romige tomatensaus

Pasta met Romige Tomatensaus

Ik heb een heerlijk én makkelijk vegetarisch pastagerecht voor je. De saus is zelfs sneller klaar dan de pasta kookt! Ideaal voor een drukke doordeweekse dag. Dit gerecht is niet alleen lekker, maar ook kindvriendelijk. Serveer er wat geraspte kaas bij als extra topping, of kies wat jij lekker vindt. De pasta Tijdens een Kroatische […]

Varkenshaas gevuld met abrikozen en appel

Varkenshaas gevuld met abrikozen en appel

Deze malse en sappige varkenshaas gevuld met abrikozen en appel barst van de smaken. Gedroogde abrikozen, appels en gember vormen een fruitvulling die het varkensvlees perfect aanvult. Het hoogtepunt van dit hoofdgerecht is de saus. Een elegante en indrukwekkende presentatie voor elke speciale gelegenheid, vooral de feestdagen. Dit recept kost wat werk, maar het eindresultaat […]

Bieten yoghurtdip met mierikswortel

Bieten yoghurtdip met mierikswortel

Ik heb toch een lekkere en verantwoorde dip voor jullie. Deze bieten yoghurtdip met mierikswortel zal het goed doen bij de borrel, maar ook als voorgerechtje. Serveer het met crackers en rauwkost en smullen maar. Dit recept is gebaseerd op Ćwikła, een pittige Poolse salade gemaakt van geraspte bieten en mierikswortel, die doorgaans met Pasen […]

gebakken aardappelen

De Lekkerste Gebakken Aardappelen

Aardappeltjes bakken is een kunst. Hier leer je hoe je de lekkerste, krokante gebakken aardappelen maakt. Met de juiste aardappelsoort, een beetje geduld en liefde tover je heerlijke ouderwetse gebakken aardappeltjes uit de pan. Wie wil dat nou niet? Welke aardappelen gebruik je? Voor het bakken van aardappelen kun je kiezen tussen vastkokende en kruimige […]

Wildstoof recept met paddenstoelen

Wildstoof Recept met Paddenstoelen

Wil je tijdens de feestdagen echt uitpakken? Maak dan dit heerlijke wildstoof recept met paddenstoelen. Het is bijna onmogelijk om dit gerecht te laten mislukken! Perfect als je wild wilt serveren, maar niet weet welk type wild je moet kiezen. Ik gebruikte een wildpouletmix met hert, wildzwijn en haas. En geloof me, als dit gerecht […]

Vijgenroosjes met Prosciutto en burrata

Vijgenroosjes met Prosciutto en burrata

Dit voorgerechtje raakt alle juiste snaren, zoet, pittig en hartig. Rijpe vijgen worden ingesneden en gevuld met romige burrata kaas, een delicaat plakje Prosciutto en geroosterde pecan noten. Daarover kan je nog wat balsamico-siroop heen druppelen Serveer het met geroosterd brood om een feestelijk dinertje op een zeer smakelijke toon te beginnen! Het is een […]

Entrecote met blauwe kaassaus

Entrecote met Blauwe Kaas Saus

Ik had voor een speciaal etentje thuis een entrecote braadstuk besteld mij mijn slager. De entrecote met blauwe kaas saus geserveerd en heerlijke gegrilde groene asperges. Als jij ook zo gek op een goede steak en blauwe kaas bent, dan is dit een super gerecht voor jou. Blauwe kaas Er zijn heel veel soorten blauwe […]

Gestoofde venkel

Gestoofde Venkel Recept

Venkel is een ondergewaardeerde groente in Nederland, en dat is jammer. Gestoofde venkel heeft een frisse, licht anijsachtige smaak en is daarnaast ook nog eens erg gezond. Het is veelzijdig te bereiden: rauw in salades, gestoofd, gestoomd, gekookt of zelfs als basis voor een heerlijke soep. Bij het kopen van venkel is het belangrijk om […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing