Havermout met Pindakaas en gekarameliseerde Banaan

Ik ben gek op overnight oats oftewel havermout. Je bent maar 5 minuten bezig met de bereiding ervan, laat het een nachtje in de koelkast staan en ’s morgens staat je ontbijtje klaar. Deze havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan is zo’n heerlijk, gezond en romig ontbijt gemaakt van amandelmelk, pindakaas, havermout en agavesiroop.
En als extra een topping van gekarameliseerde banaan en een paar chocolade druppels.
Dus als je ’s morgens altijd haast hebt en denkt dat je geen tijd hebt om een ontbijt klaar te maken, maak dit dan de avond tevoren klaar.

Deze Cacao Pindakaas Smoothie is ook zo’n heerlijk ontbijt gemaakt van pindakaas.

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

Recept Havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan:

Havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan. Deze havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan is zo'n heerlijk, gezond en romig ontbijt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 2 uur 5 minuten
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 el pindakaas
  • 2 bekers amandelmelk
  • 2 el agavesiroop
  • 2 x 1/2 kom havermout

Erbij

  • 1/2 banaan, in dunne plakken
  • 2 el agavesiroop
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 2 el chocolade druppels

Instructies
 

  • Schil de banaan en snijd deze in plakjes. Verwarm de agavesiroop in een bakpan en bak hierin de banaanplakjes aan beide kanten licht goudbruin. Bestrooi met de kaneelpoeder en laat afkoelen.
  • Meng in een kom de pindakaas met de melk, agavesiroop en havermout.
  • Verdeel de banaanplakjes en chocoladedruppels erover.
  • Dek dit af met huishoudfolie en laat de hele nacht in de koelkast staan.
  • Haal 's morgens uit de koelkast en geniet van je ontbijtje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating