Havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan. Deze havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan is zo'n heerlijk, gezond en romig ontbijt.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 2 uur uur 5 minuten min
Gang Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Amerikaans
- 2 el pindakaas
- 2 bekers amandelmelk
- 2 el agavesiroop
- 2 x 1/2 kom havermout
Erbij
- 1/2 banaan, in dunne plakken
- 2 el agavesiroop
- 1 tl kaneelpoeder
- 2 el chocolade druppels
Schil de banaan en snijd deze in plakjes. Verwarm de agavesiroop in een bakpan en bak hierin de banaanplakjes aan beide kanten licht goudbruin. Bestrooi met de kaneelpoeder en laat afkoelen.
Meng in een kom de pindakaas met de melk, agavesiroop en havermout.
Verdeel de banaanplakjes en chocoladedruppels erover.
Dek dit af met huishoudfolie en laat de hele nacht in de koelkast staan.
Haal 's morgens uit de koelkast en geniet van je ontbijtje.