Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa

Ken jij ze al? Die driehoekige knäckebröd? Ik zag ze eindelijk liggen in de supermarkt in ons dorp en heb gelijk maar 2 pakken ingeslagen. Ik vind ze wat brosser dan knäckebröd, maar dat kan aan mij liggen. Lekker zijn ze in ieder geval. Vandaag heb ik deze Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa belegd. Wat een zalige combi.

 

Ik heb plakken geitenkaas gebruikt, maar die ronde plakjes geitenkaas lijken me ook erg lekker. Onder de kaas heb ik een zelfgemaakte pesto gesmeerd, maar een goede tapenade is ook erg lekker erbij.
Natuurlijk kan je ook een ander soort cracker gebruiken of een langwerpige knäckebröd.

 

Pesto*

 

Zelfgemaakt pesto is zoveel lekkerder dan die uit de supermarkt. Maak het eens! Je kunt het door de pasta gebruiken, op een tosti of op deze cracker. Hier vind je het recept van de pesto.

Cracker met geitenkaas, pesto en tomatensalsa. Beleg je crackers een op een hele andere manier. Verwen jezelf met deze heerlijke lunch.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Lunch, Ontbijt, Vegetarisch
Keuken Nederlands
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 1 knäckebröd
  • 1 el pesto*
  • 2 plakken geitenkaas
  • paar slablaadjes
  • 2 cherrytomaatjes
  • 2 zwarte olijven
  • stukje komkommer

Instructies
 

  • Maak eerst de topping: snijd hiervoor de tomaatjes, olijven en komkommer in kleine blokjes.
  • Besmeer de cracker met de pesto en leg hierop een paar slablaadjes.
  • Snijd de geitenkaas plakken in de vorm van de cracker en leg ze op de pesto.
  • Top het af met de tomatensalsa.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating