Hubbie is gek op mango, mangomania noemt hij het zelf. Dit komt omdat hij heel veel mango in Florida heeft gegeten. Hier heeft hij namelijk 26 jaar gewoond. Dus alles met mango vind hij heerlijk en om hem te verwennen komt er dus regelmatig recepten met mango voorbij in huize Culinea. Ik had een kokosyoghurt gekocht, op zich al lekker natuurlijk. Maar ja daar moet ik weer iets anders van maken natuurlijk. Het is een twee kleuren kokosyoghurt met mango geworden.

 

Door cacao in de helft van de yoghurt te roeren ontstaat er een bruine kleur en een extra smaakje. Hierop de witte kokosyoghurt en daarop dan weer die heerlijke mango. Je kunt hiervoor een Creamy kokos naturel of een yoghurt met een kokossmaakje of kokos erdoor gebruiken (o.a. te koop bij AH).
Deze yoghurt is heel erg lekker als toetje, maar je kunt het ook als ontbijt eten.
Mocht de yoghurt jou niet zoet genoeg zijn, roer er dan nog wat honing of agave door.

 

Mango

 

Ook zo gek op mango? Maak dan ook eens dit schattige Mango cheesecake taartje.

Twee kleuren kokosyoghurt met mango. Lekker als ontbijt of toetje, kokosyoghurt gemengd met cacao en daarop tropische mango.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingredients
  

  • 400 ml creamy kokos
  • 2 el cacaopoeder
  • 80 gr mango blokjes

Instructions
 

  • Schenk de helft van de yoghurt in een kom en roer hierdoor de cacaopoeder.
  • Schenk dit in twee glaasjes of potjes.
  • Snijd een paar mangoblokjes heel fijn en roer dit door de 'witte' yoghurt en lepel dit op de cacao yoghurt.
  • Lepel de rest van de mango erop en zet eventueel afgedekt in de koelkast of ga er gelijk van genieten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating