Dit recept voor Mexicaans rundvlees met polenta moet je echt eens maken. Zoveel smaken zitten erin, je waant je in Mexico. Ik zou maar een hele grote pan maken als ik jou was, want dit is op in een mum van tijd of je eet het de volgende dag, dan is het nog lekkerder. […]
Je kunt deze Libanese auberginesalade als maaltijdsalade eten, maar het is ook lekker met een gegrild kippendijtje bestrooid ras-el-hanout kruiden. Dit is een geweldig auberginerecept uit het Midden-Oosten om altijd bij de hand te hebben. Perfect geroosterde aubergine wordt geserveerd met een prachtige saffraan-yoghurtsaus en granaatappelpitjes. Het is heerlijk als bijgerecht of als indrukwekkend voorgerecht! […]
Dit recept voor korianderpesto is een leuke variant op standaardpesto; het is snel en gemakkelijk te maken! Er is geen betere saus of dressing dan een zelfgemaakte. Deze heerlijke korianderpesto is echt een alleskunner en je kunt hem voor allerlei verschillende gerechten gebruiken. Van saladedressing tot een broodbeleg, een smaakvolle saus voor kip of noedels, […]
Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]
De courgettes worden o.a. gevuld met het pittige worstje Sucuk.
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing