Ontbijttaartje met kokos cream en SunGold kiwi

Begin je dag goed met dit ontbijttaartje met kokos cream en SunGold kiwi. Taartje als ontbijt? Ja taartje als ontbijt, maar dan wel een verantwoord gebakje. Vol met gezonde en lekkere dingen zoals een bodem van noten en dadels. Een vulling van Creamy kokos naturel een kokosmelk met yoghurtculturen. En een topping van lekkere verse rode vruchtjes en de supergezonde SunGold kiwi. De Creamy kokos naturel is het heerlijke alternatief voor yoghurt. Gemaakt van kokosmelk, lactose- en glutenvrij met een heerlijke kokossmaak. Ideaal als ontbijt of zelfs nagerecht.
Dit ontbijttaartje met kokos cream en SunGold kiwi voorkomt dat je ’s morgens in een dip terechtkomt waardoor je misschien gaat ‘snaaien’.
Het gebakje is natuurlijk ook heerlijk als nagerecht.
Maak ’s avonds de bodem alvast klaar en zet deze in de koelkast om op te stijven, dan hoef je ’s morgens alleen maar de yoghurt en fruit erin te doen.

 

Ook lekker als ontbijt is deze SunGold kiwi smoothie bowl

Ontbijttaartje met kokos cream en SunGold kiwi. Begin je dag goed met dit ontbijttaartje met kokos cream en SunGold kiwi. Taartje als ontbijt? Ja!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Nagerechten, Ontbijt
Keuken Nederlands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • zonnebloemolie
  • 100 gr walnoten
  • 75 gr Medjoul dadels
  • 1 el kokosrasp
  • 1 bekertje creamy kokos
  • 2 el rode vruchtjes
  • 1 SunGold kiwi
  • 1 takje verse munt

Instructies
 

  • Smeer de taartvormpjes in met de olie.
  • Doe de walnoten, dadels en kokosrasp in een food processor en mix tot een homogene massa.
  • Verdeel dit over de bodems en zijkanten van de vormpjes en druk het goed aan. Zet een nacht in de koelkast om op te stijven.
  • De volgende morgen haal je de taartbodem uit de vormpjes en lepel er de creamy kokos in. Schil de kiwi en snijd deze in kleine blokjes. Verdeel het fruit over de taartjes.
  • Takje munt erop en klaar is kees.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating