Granaatappel wild berries spoom

Een spoom is een tussengerecht tijdens een diner om het eten iets te laten zakken. Dit wordt vooral geserveerd bij een meerdere gangendiner. Het wordt vaak gemaakt van ijs overschonken met koude wijn of champagne. Deze granaatappel wild berries spoom is een frisse alcoholvrije alternatief voor de spoom.
Je kunt het als aperatief, tussengerecht of zelfs als nagerecht serveren.

 

Ik heb het gemaakt van een lekkere vanille roomijs en een soda van Royal Club, namelijk de Wild Berries met munt. Dit is een lekkere frisse soda met een ondertoon van munt.
Serveer de spoom in een mooi glas en versier de rand eventueel met gekleurde suiker.

 

Nog meer heerlijke mocktails

 

Deze Kaki grapefruit mocktail is zeker ook de moeite waard om te proberen.

Granaatappel wild berries spoom. Een spoom is een tussengerecht om het eten te laten zakken. Meestal bestaat dit uit ijs en champagne.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Dranken/Smoothies, Drankjes, Kerst, Nagerechten
Keuken Amerikaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 flesje Royal Club wild berries soda
  • 1 el rood gekleurde suiker
  • 1/2 citroen
  • 2 bollen vanille ijs
  • 2 el granaatappelpitjes

Instructies
 

  • Zet de soda op tijd in de koelkast, hij moet lekker koud zijn.
  • Strooi de rode suiker op een schoteltje. Wrijf de rand van het glas in met de citroen en druk dan het glas in de suiker.
  • Schep een bol ijs in het glas en bestrooi met granaatappelpitjes.
  • Verdeel het flesje wild berries soda over de twee glazen en serveer direct.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating