Cracker met Blauwe Kaascrème, Ham en Appel

Een van die leuke driehoekige knäckebröd deze keer belegd met Serrano ham, een crème gemaakt van Stilton kaas en dunne plakjes appel. Deze cracker met blauwe kaascrème, ham en appel is een lekkere frisse combinatie geworden door de appel. Het zoute van de kaascrème en de ham maakt het een heerlijke cracker voor de hartige trek.

Leksands crackers

Een hele andere dan deze cracker met blauwe kaascrème, ham en appel, is deze heerlijk belegde knäckebröd is deze Cracker met Aziatische vis.

Tips:

  • Gebruik een blauwe kaas die goed kruimelt, prak het fijn met een vork en meng dit door Griekse yoghurt. Het zure van de yoghurt is een goede tegenhanger van de kaas.
  • Ik heb Serrano ham gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een andere soort ham gebruiken zoals Parma, Schwarzwalder, Coburger of Ardenner ham.
  • Gebruik wel een lekkere zoete appel zoals een Elstar. Snijd die met een mes of mandoline in hele dunne plakken.

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

Recept Cracker met Blauwe Kaascrème, Ham en Appel:

Crackers met blauwe kaascreme, ham en appel. Wat een verwennerij is deze crackers. Maak hem snel en genieten maar van je lunch!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Lunch, Ontbijt
Keuken Frans
Porties 1 personen

Ingrediënten
  

  • 1 el verkruimelde blauwe kaas
  • 1 el Griekse yoghurt
  • peper
  • 1 knäckebröd
  • paar slablaadjes
  • 2 plakken rauwe ham
  • 4 dunne schijfjes appel

Instructies
 

  • Meng de verkruimelde blauwe kaas met de yoghurt en breng op smaak met peper.
  • Leg een paar blaadjes sla op de cracker en besmeer dit met de blauwe kaascrème.
  • Leg hierop de appel schijfjes en de opgerolde plakjes ham.
  • Serveer direct en smullen maar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating