Deze viswrap met mangochutney is een lekker makkelijke en lichte maaltijd, helemaal geschikt met deze warme dagen. Door meer of minder chutney te gebruiken, maak je de saus pittiger of minder pittig. Proef tussendoor even of je het lekker vindt zo.
Gebruik hiervoor een vissoort naar eigen keuze. Je kunt ook zalmfilets gebruiken, die je dan in de lengte doormidden snijdt. Anders zijn ze te dik voor een wrap.
De appel maakt de koolsla lekker fris en dit gaat ook weer goed samen met de mangochutney.
Doordat de visfilets zo dun zijn, zijn ze supersnel gebakken. Dit maakt het een snelle en makkelijke maaltijd voor een doordeweekse dag.
Wraps
Liever een wrap met vlees? Dat kan, probeer dan deze Wrap met Caesar kipsalade eens.
Viswrap met mangochutney. Dit is een makkelijke maar lekkere maaltijd voor een doordeweekse dag. Gebruik voor deze Viswrap met mangochutney een vissoort die jij lekker vindt.
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 17 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Mediterraans
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 4 kleine stevige visfilets
- 2 el kerriepoeder
- 1/2 tl chilivlokken
- peper en zout
- olijfolie
- 1/4 spitskool
- 1 appel
- 50 gr wortel julienne
- 1 takken munt, blaadjes ervan
- eventueel wat slablaadjes
- 4 tortilla wraps
- 3 el mangochutney
- 6 el Griekse yoghurt
Instructies
- Voor de saus: meng de yoghurt met de mangochutney in een schaaltje.
- Snijd de spitskool in hele dunne repen en doe dit in een kom. Snijd de appel in dunne plakken en snijd de plakken weer in dunne reepjes, meng dit en de wortel door de kool.
- Bestrooi de vis met de kerriepoeder, chilivlokken en peper en zout. Verhit in een koekenpan een paar lepels olijfolie en bak hierin de visfilets totdat ze gaar zijn.
- Smeer de tortilla's in met de saus, verdeel de koolsla en eventueel nog wat sla erop en leg de vis hierop. Dan wat gehakte muntblaadjes erover. Vouw de wrap dicht en smullen maar.