Ga terug
–+ servings
Viswrap met mangochutney. Dit is een makkelijke maar lekkere maaltijd voor een doordeweekse dag. Gebruik voor deze Viswrap met mangochutney een vissoort die jij lekker vindt.
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 17 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Mediterraans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 kleine stevige visfilets
  • 2 el kerriepoeder
  • 1/2 tl chilivlokken
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 1/4 spitskool
  • 1 appel
  • 50 gr wortel julienne
  • 1 takken munt, blaadjes ervan
  • eventueel wat slablaadjes
  • 4 tortilla wraps

Saus

  • 3 el mangochutney
  • 6 el Griekse yoghurt

Instructies
 

  • Voor de saus: meng de yoghurt met de mangochutney in een schaaltje.
  • Snijd de spitskool in hele dunne repen en doe dit in een kom. Snijd de appel in dunne plakken en snijd de plakken weer in dunne reepjes, meng dit en de wortel door de kool.
  • Bestrooi de vis met de kerriepoeder, chilivlokken en peper en zout. Verhit in een koekenpan een paar lepels olijfolie en bak hierin de visfilets totdat ze gaar zijn.
  • Smeer de tortilla's in met de saus, verdeel de koolsla en eventueel nog wat sla erop en leg de vis hierop. Dan wat gehakte muntblaadjes erover. Vouw de wrap dicht en smullen maar.