Viswrap met mangochutney. Dit is een makkelijke maar lekkere maaltijd voor een doordeweekse dag. Gebruik voor deze Viswrap met mangochutney een vissoort die jij lekker vindt.
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 17 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Vis
Keuken Mediterraans
- 4 kleine stevige visfilets
- 2 el kerriepoeder
- 1/2 tl chilivlokken
- peper en zout
- olijfolie
- 1/4 spitskool
- 1 appel
- 50 gr wortel julienne
- 1 takken munt, blaadjes ervan
- eventueel wat slablaadjes
- 4 tortilla wraps
Saus
- 3 el mangochutney
- 6 el Griekse yoghurt
Voor de saus: meng de yoghurt met de mangochutney in een schaaltje.
Snijd de spitskool in hele dunne repen en doe dit in een kom. Snijd de appel in dunne plakken en snijd de plakken weer in dunne reepjes, meng dit en de wortel door de kool.
Bestrooi de vis met de kerriepoeder, chilivlokken en peper en zout. Verhit in een koekenpan een paar lepels olijfolie en bak hierin de visfilets totdat ze gaar zijn.
Smeer de tortilla's in met de saus, verdeel de koolsla en eventueel nog wat sla erop en leg de vis hierop. Dan wat gehakte muntblaadjes erover. Vouw de wrap dicht en smullen maar.