Stevige smaken in deze wrap met pittige bloemkoolroosjes en blauwe kaascrème.
Je roostert bloemkoolroosjes beetgaar in de oven en wentelt ze daarna door een pikante saus, op deze manier zal een carnivoor zijn vlees niet missen.
Tip: Rooster de bloemkoolroosjes eventueel de avond ervoor, zodat je op de avond zelf snel klaar bent met de wraps.
Kan je geen Sriracha saus vinden, gebruik dan sambal daarvoor in de plaats. En als je niet van pittig houdt, kan je de hete Sriracha saus achterwege laten.
Ik heb roquefort kaas gebruikt, maar je kunt elk soort blauwe (kruimelige) kaas gebruiken voor de blauwe kaascrème. Je kunt de kaas ook mengen door Griekse yoghurt in plaats van de zure room (sour cream).
Hubbie houdt zogenaamd niet van blauwe kaas, maar hij zat te smikkelen kan ik je vertellen.
Bloemkool is een veelzijdige groente. Probeer eens iets anders dan hem alleen maar te koken. Ik heb nog een bijzonder bloemkoolgerecht voor je. Wat dacht je van deze Nasi gemaakt van bloemkoolrijst.