Ga terug
+ servings
Wrap met pittige bloemkoolroosjes en blauwe kaascrème. Deze wrap met pittige bloemkoolroosjes en blauwe kaascrème heeft heel veel smaak.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 bloemkool
  • 2 el olijfolie
  • 1 klont roomboter
  • 75 ml barbecuesaus
  • 1 tl sriracha

Blauwe kaascrème

  • 50 gr blauwe kaas
  • 125 ml zure room

Erbij

  • 4 grote flour tortilla's
  • 1 zakje rucola
  • 2 lenteuitjes, in dunne ringen
  • 2 bleekselderijstengels, in dunne halvemaantjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180˚C. Bekleed de ovenplaat met aluminiumfolie.
  • Snijd of breek de bloemkool in hele kleine roosjes en leg ze op de bakplaat. Giet er wat olijfolie over en rooster de bloemkoolroosjes in ongeveer 25 minuten goudbruin. Haal ze dan uit de oven.
  • Verwarm de roomboter samen met de barbecuesaus en sriracha in een bakpan. Doe de bloemkoolroosjes erbij en meng ze goed door de saus.
  • Maak de blauwe kaascrème door de blauwe kaas te verkruimelen en te mengen met de zure room.
  • Verwarm de tortilla's even in de oven die nog warm is van de bloemkool. Smeer een lepel van de blauwe kaascrème erop. Verdeel de rucola, lente-ui en bleekselderij over de wraps.
  • Lepel dan de bloemkoolroosjes erop en rol de wraps op.
  • Serveer direct.