De topping van deze twee kleuren brownie met verse vijgen is verse roomkaas. Hierdoor ontstaan twee kleuren in deze brownie. Je kunt in plaats van vijgen ook ander fruit van het seizoen gebruiken zoals pruimen, peren, etc. Dit is de lekkerste en meest smeuïge brownie die je ooit zult eten! Je krijgt het beste van beide werelden: romige, rijke cheesecake en dikke, fudgy brownie, samengemengd in één decadente hap. Misschien wil je een dubbele portie bakken, want ze gaan niet lang mee!
Verse vijgen
Verse vijgen en verse roomkaas tillen dit brownie recept echt naar een hoger niveau, maak ze vandaag nog voor een hemelse chocolade-ervaring!
Het vijgenseizoen staat voor de deur, goed excuus om ze te verwerken in deze goddelijke brownie. Verse vijgen zijn absoluut heerlijk. Ze zijn mals en zoet, een beetje als een bes, en ze druipen van de sappigheid van zaden als je erin bijt. Ze zijn ook erg mooi als je ze in tweeën of vieren snijdt, dus ik zou aanraden om ze te gebruiken.
Als je iemand bent die vindt dat chocolade en fruit niet samen horen, denk dan nog maar eens goed na. Vijgen met chocolade zijn het toppunt van decadentie. De natuurlijke zoetheid van vijgen vult de bitterheid van de cacao aan, wat resulteert in een kleverig, overheerlijk dessert dat geschikt is voor een koning.
Dus lieve volgers, jullie hebben een nieuwe missie gekregen: ga vijgen halen en bak wat brownies.
Nog meer brownies:
Heerlijke smeuïge brownies
Red Velvet Oreo brownie
Nutella brownies
Brownies met karamel
Chocolade brownies met pompoen
Brownies met Knoppers nutbar
Pindakaas noten brownies
Kruidige mokka brownies
Brownies in een potje
Brownies gemaakt van zwarte bonen
Chocolade brownie pudding
Karamel Bronzies
Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.