Paaslammetjes in de wei

Deze Paaslammetjes in de wei is zo’n leuke traktatie met de Paasdagen. Maak ze samen met de kinderen, dit vinden ze heel erg leuk om te doen.
Voeg naar wens zoveel poedersuiker toe als je wilt, proef tussendoor of het zoet genoeg is voor je.

Als je geen chocolade Paaslammetjes kunt vinden, gebruik je (Dragee) chocolade eitjes hiervoor in de plaats (zie foto in Galary).

 

En nog zo’n leuke en makkelijk te maken traktatie zijn deze Vogelnestjes met Paaseitjes.

Paaslammetjes in de wei.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Nederlands
Porties 12 personen

Ingrediënten
  

  • 12 mini rijstwafels
  • 12 chocolade Paaslammetjes
  • 100 gr roomboter
  • 200 gr verse roomkaas
  • 200 gram poedersuiker, gezeefd
  • eetbare groene kleurstof
  • 1 sinaasappel, rasp ervan

Instructies
 

  • Laat de boter zacht worden in een grote kom. Als de boter goed zacht is, voeg dan de roomkaas en poedersuiker toe.
  • Klop met een handmixer alles luchtig door elkaar. Voeg een paar druppels kleurstof toe en meng dit goed door de topping. Voeg als laatste de sinaasappelrasp toe en meng dit met een spatel erdoor.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en laat dit minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  • Leg de mini rijstwafels op het aanrecht en haal de spuitzak uit de koelkast. Decoreer de rijstwafels met de groene topping en leg op elke wafel een lammetje.
  • Serveer direct.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating