Mango IJsjes met Frambozen

Ja en we blijven in de mango verwennerij. Lekker op een warme dag voor groot en klein. Gebruik voor deze mango-ijsjes met frambozen een hele rijpe mango. Deze zijn lekker zoet, dan hoef je verder geen zoetmiddelen meer te gebruiken.

Het is prachtig weer vandaag en het blijft voorlopig ook nog warm. Ga dus snel een eetrijpe mango halen en maak deze ijsjes vast klaar voor het weekend!

Snel ijsje

Wil je heel snel ijs eten en heb je toevallig bevroren stukjes mango in de vriezer liggen? Dan kan je dit Mango yoghurt softijs met kokos maken.

Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.

 

Recept Mango IJsjes met Frambozen:

Mango-ijsjes met frambozen. Als je gek op mango en frambozen bent en het is mooi en zomers weer, maak dan snel deze heerlijke Mango-ijsjes met frambozen.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 6 uur 10 minuten
Gang Nagerechten, Tussendoortje
Keuken Caribisch
Porties personen

Ingrediënten
  

  • 250 gr mango in blokjes
  • 250 ml kokoswater
  • 100 gr frambozen

Instructies
 

  • Schil de mango(s) en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Doe dit in een blender samen met het kokoswater.
  • Pureer dit tot een dikke mangopuree.
  • Verdeel de frambozen over de ijsvormpjes.
  • Giet hierop de mangopuree, roer eventueel zodat er geen lucht in zit. Dek het af met de stokjes en zet in de vriezer.
  • Laat minimaal 6 uur in de vriezer staan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating