Deze simpele beefburger met cottage cheese is lekker smeuïg door de toevoeging van de verse kaas. De cottage cheese maakt dit een van de meest malse, sappige en smakelijke burgers die je ooit zult proberen.
En een cottage cheese burger is een smaakvol en extra voedzaam door de toevoeging van extra eiwitten van de verse kaas. Het bestaat uit een burger die voor een deel gemaakt is van rundergehakt en een deel van cottage cheese. Dit is een soort verse kaas die bekend staat om zijn romige textuur en milde smaak. De burger is lekker gekruid en perfect gebakken. En wordt vervolgens in een broodje gelegd, samen met augurk en een pittige saus om een heerlijke en bevredigende burgerervaring te creëren.
Hamburgers
Er gaat niets boven een zelfgemaakte burger, vooral als deze boordevol smaak zit. Rundergehakt en cottage cheese vormen een uitstekende basis voor deze heerlijke burgers.
Dik of dun, gemaakt op de grill of kookplaat, dit is het beste en gemakkelijkste recept voor om elke keer weer perfecte hamburgers te maken! Deze sappige, heerlijke zelfgemaakte hamburgers zijn klaar in minder dan 30 minuten en zijn een must-make voor je volgende burgerparty.
Sluit je ogen en stel je de perfecte hamburger voor.
Is het een dunne burger, of een dikke ter grootte van een steakhouse? Perfect aangebraden op een grill of in een platte bakplaat? Met of zonder kaas? Maak hamburgers op jouw manier.
Het is een recept voor overheerlijke hamburgers die je op de grill, op het fornuis, als dikke burgers van 125 gram, of als ultradunne burgers op de bakplaat kunt bereiden.
Wat maakt dit absoluut het beste recept voor hamburgers?
Deze zelfgemaakte burgers bieden een rijke en vlezige smaak, met een vleugje kruiden die je kunt aanpassen aan jouw eigen smaak. Een paar eenvoudige hoofdingrediënten helpen om consistent sappige burgers te maken, ongeacht welke kookmethode je verkiest.
En hoewel ze op zich al heerlijk zijn, zijn ze ook uitstekend geschikt om te beleggen met je favoriete toppings, zodat je werkelijk een geweldige burger kunt creëren.
Toppings
Beleg een hamburgerbroodje met de burger en kleed het aan met je favoriete toppings.
Een van mijn favoriete is een pittige saus!
Beleg het met sla, tomaat, augurken en een beetje mayonaise en ketchup.
Of met een plak cheddarkaas die lekker smelt over de burger
Knapperig gebakken spek gebakken uien en bbq-saus is ook erg lekker.
Op zoek naar meer heerlijke burgerrecepten? Hier vind je de lekkerste hamburger recepten.
Tips:
Voor de sappigste burgers geef ik de voorkeur aan een verhouding van 80 mager/20 vet rundergehakt. Vraag jouw slager ernaar.
Serveer de burger met uienringen of zoete aardappelfrietjes.
Saus: mayonaise, ketchup of een pittige saus is altijd lekker.
Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.