In de lente Foodybox zaten o.a. twee pakken natuurlijke bouillon van Aneto. Van de kippenbouillon heb ik een heerlijke Curry noedelsoep met kipgehakt gemaakt en de groentebouillon heb ik gebruikt in deze heerlijke koude komkommersoep met citroen. Je kunt dus van komkommers heel goed een lekkere zomerse koude soep maken. Maar ik heb er ook […]
Deze orzo met bimi, burrata en citroen vangt de rijke doch eenvoudige smaken van de klassieke Italiaanse pasta en rondt het af met gegrilde bimi en romige burrata. Het is een stevige en gezonde nazomermaaltijd. Je kunt het zowel warm, lauwwarm als koud serveren. Dit gerecht heeft niet te veel ingrediĆ«nten nodig. De magie komt […]
Dit lenteachtige recept combineert verse groene asperges, aromatische verse daslook en een gerookte zalmfilet tot een heerlijk gerecht. Asperges en daslook zijn een voorbode van de lente. Hier worden ze vergezeld van een heerlijke malse zalmfilet. Deze Groene asperges met zalm en daslooksaus is een makkelijk voorgerecht dat makkelijk aan te passen is als hoofdgerecht. […]
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.
Tofu met een krokant laagje? Ja graag. Deze krokante tofu katsu met witte kool is een van mijn nieuwe favoriete manieren om thuis tofu in restaurantstijl te bereiden! Serveer dit Japanse comfortfood met rijst en tonkatsu saus voor de ultieme katsu ervaring. Katsu Het woord Katsu vertaalt zich in het Japans naar ‘kotelet’ […]
Dit recept van een steaksalade met salsa verde moet je eens proberen als je gek bent op een goede steak. De met mosterd gemarineerde steak en rucola salade is gewoonweg heerlijk! Daarbij nog een lekkere zelfgemaakte salsa verde en je hebt een indrukwekkende salade die het ook goed zal doen tijdens een etentje thuis. […]
Dit pastagerecht is gevuld met een heerlijke smaak en kan worden geserveerd met je favoriete pastasoort! Eenvoudig en er lekker. Deze pasta met geroosterde aubergine is een afgeleide van een recept van Yotam Ottolenghi. Smoky, creamy pasta with burnt aubergine and tahini heet zijn gerecht. Maar toen ik dit recept las, vond ik het toch […]
Dit snelle en gemakkelijke pastagerecht zal zeker een favoriet bij het hele gezin zijn en is binnen 30 minuten klaar. De zoetheid van prei en de smaak van varkensworst vormen een prachtige combinatie in dit pastagerecht. Pasta met worst en prei, kan je iets geruststellender bedenken dan dat? Het gebeurt niet elke dag dat ik […]
Deze zalm crudo met citroen en zeekraal is een heerlijk, indrukwekkend en eenvoudig visgerecht. Het is perfect om te serveren als voorgerecht of als lichte lunch. De dungesneden rauwe zalm wordt aangekleed met een makkelijke dressing van tomatenpulp en citroensap en gegarneerd met sjalot, zeekraal en zwarte knoflookparels. Het is gemakkelijk aan te passen en […]
Krokant toast besmeerd met een romige burrata met olijfolie, basilicum en citroen. Dit is de boterachtige, Italiaanse kaas waar dromen van gemaakt zijn! Deze smaakvolle burrata met basilicum en citroen kan je serveren als voorgerecht, maar is ook heerlijk als borrelhapje. Zoek niet verder… dit makkelijke en heerlijke, en niet te vergeten mooie voorgerecht […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing