Groene kruiden hummus

Groene kruiden hummus

Het is de moeite waard om zelf hummus te maken! Als je de basissmaak van in de winkel gekochte hummus beu bent, kan je deze eenvoudig zelf maken met dit recept. Leer hoe je heerlijke, romige zelfgemaakte hummus maakt, gekruid met verse peterselie, basilicum, koriander en komijn. Deze groene kruiden hummus is lekker bij de […]

Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot

Zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto

Deze zoete aardappel pastinaak bietenstamppot met dukkah pesto is heerlijke vegetarische stamppot bomvol met groenten van het seizoen. Er gaat er niets boven een pan lekkere Hollandse stamppot op een koude dag. Nu is dit niet een typische Hollandse stamppot, maar wel eentje met typische Hollandse groenten die nu in het seizoen zijn. Daarbij een […]

Aardbeiendrank

Aardbeiendrank

Dit vrij eenvoudige recept voor aardbeiendrank is het favoriete zomerdrankje. Het is zelfgemaakt en je hebt slechts vier basis ingrediënten nodig! De ultieme zomeropfrisser, makkelijk en gezond! Fris citroensap wordt gemengd met rijpe aardbeien en gezoet met rietsuiker (of een suikervervanger) om de perfecte balans tussen zuur en zoet te creëren. Deze aardbeiendrank is helder […]

Bloedsinaasappel marmelade

Bloedsinaasappel marmelade

Deze marmelade is heerlijk op een geroosterde boterham of beschuit. Je kunt het ook serveren bij een kaasplankje of kip en/of varkensvlees.

Zalmburgers met avocadomayonaise

Zalmburgers met avocadomayonaise

Heerlijk burger gemaakt van zalm.

Gyros kofta's met tahinsaus

Gyros kofta’s met tahinsaus

Gehakt gekruid met gyroskruiden.

Geroosterde citrussalade met avocado

Geroosterde citrussalade met avocado

Lekkere frisse salade door de geroosterde citrus erin.

Bavette grillen

Bavette grillen

Deze gemarineerde bavette is een enigszins stevige maar smaakvolle steak. Het wordt (medium) rare gegeten en in dunne plakken gesneden. Gemarineerd, snel gegrild op hoog vuur en in dunne plakjes gesneden smelt deze flank steak praktisch in je mond. Wij houden ervan om de bavette lekker rood te eten, zo blijft hij het meest mals. […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden