Rode bietenhummus

Rode bietenhummus

Maak je hummus zelf en combineer deze met rode bietjes.

Tempura van asperges

Tempura van asperges

Krokante tempura van asperges met een romige zoete chilisaus is gemakkelijk thuis te maken en in een mum van tijd klaar. Een snel en verslavend gerecht, wees erop voorbereid dat je dit vaker wilt maken. Tempura van asperges is lekker als lunch, voorgerechtje of als borrelhap. De truc voor een licht en knapperig beslag is […]

Aioli

Aioli

Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.

Fried chicken

Heerlijke snack voor bij de borrel of aan de buis.

Dukkah maken

Dukkah maken

Dukkah is een Egyptisch specerijennotenmengsel. Ik ben er gek op!

Slawrap met pittige kipgehaktballetjes

Slawrap met pittige kipgehaktballetjes

Geniet van deze slawrap met pittige kipgehaktballetjes als lunch, diner of als aperitiefhapje. Deze snelle en gemakkelijke kipgehaktballetjes zitten boordevol smaak voor een lekkere maaltijd die nog steeds indrukwekkend is. Door de kipgehaktballetjes in de oven te garen, ontstaan er steviger gehaktballetjes. Daarna rol je ze door de heerlijke saus voordat ze in de slawrap […]

Garnalen met sesam en honingsaus

Garnalen met sesam en honingsaus

Ik heb dit een keer bij de Chinees gegeten en vond dat zo lekker, dat ik thuis uitgeprobeerd heb. Nou ik kan je verklappen dat dit net zo lekker als bij de Chinees. Er gaat wel super veel honing in, maar dat maakt dit gerecht zo lekker sticky en hierdoor blijft de sesam goed eraan […]

Cola kipkluifjes

Cola kipkluifjes

De lekkerste kluifjes die je ooit gegeten hebt.

Spaanse gehaktballetjes Albóndigas

Spaanse gehaktballetjes Albóndigas

Mijn broer woont op Ibiza en hier heb ik deze gehaktballetjes voor het eerst gegeten. Lekker, ik waan mij weer op Ibiza. Deze balletjes zijn ook heerlijk met spaghetti.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden