Na mijn bezoek aan een Indiaas restaurantbesloot ik om Indiase recepten uit te proberen. We aten daar onder andere paratha, en ik vond het zo lekker dat ik meteen een recept bedacht. Zo ontstond deze verrukkelijke paratha met een vulling van kip curry. Dit gerecht werkt perfect als snack, lunch, voorgerecht of avondeten. De combinatie […]
Deze hartige cheesecake met gerookte zalm is een uniek en heerlijk voorgerecht voor elke gelegenheid. Ik denk dat het alles heeft wat je maar kunt wensen in een voorgerecht. Het ziet er geweldig uit, is superlekker en is het perfecte no-bake voorgerecht. Gemaakt met een knapperige basis van crackers, verse roomkaas, avocado, verse kruiden en […]
Dit aantrekkelijke en eenvoudige voorgerecht van geitenkaas met druivenjam en pistache is een aanrader op elk feestje. De pittige geitenkaas is een perfecte tegenhanger voor zoete jam. De gehakte pistachenoten voegen een zoute, knapperige textuur toe aan dit zachte geitenkaasvoorgerecht. Het staat mooi op een borrel- of feesttafel en jouw gasten zullen dol zijn op […]
Mijn broer die al heel lang op Ibiza woont en daar chef-kok geweest is, deelt regelmatig foto’s van wat hij maakt in de familie app. Als ik om een recept vraag, krijg ik heel summier een aantal ingrediënten door en dat is het dan. Vorige week deelde hij foto’s van een soort gerookte tofu beignets. […]
Een heerlijk recept voor malse pittige Szechuan gyoza overgoten met een overheerlijke saus die pittig, hartig en zoet is. Het bestaat uit kleine wontons met een eenvoudige varkensvulling, geserveerd met een rijke saus met chili-olie als hoofdingrediënt. Als je op zoek bent naar een lekkere gyoza, probeer deze dan eens! Ik heb er een fusion […]
Knapperig, heerlijk en binnen enkele minuten klaar. Lees hier hoe jij de perfecte krokante surimi sticks maakt in de airfryer. Airfryer crab sticks zijn momenteel een van de meest gewilde snacks. Normaal gesproken worden de crab sticks gefrituurd tot ze bruin en knapperig zijn, maar ze kunnen gemakkelijk thuis worden nagemaakt met een airfryer. Maak […]
Sappige grote garnalen bedekt met panko broodkruimels en gebakken tot goudbruin, deze knapperige Japanse gefrituurde garnalen genaamd Ebi Fry is een populair klassiek Japans gerecht in westerse stijl. Geniet ervan met een tonkatsu saus! Ik laat je zien hoe makkelijk het is om dit heerlijke Ebi Fry recept thuis te maken. Ebi Fry is een […]
Jaja, ik zal het maar bekennen. Ik ben dol op picanto’s! Geen frikandellen voor mij, maar de iets pittiger picanto. En nu heb ik ze ook nog extra lekker gemaakt, ik heb namelijk picanto’s speciaal gevuld met kaas. Dit moet je proberen! Heerlijke gevulde picanto met een smaakvolle kaasmix met paprika, Jalapeño en lente-ui. Ik […]
Een beetje zoet en ook heel veel hartig, deze pinsa met blauwe bessen, feta en ui is onweerstaanbaar. Een gaat goed samen met een glas wijn! Geniet ervan als lunch, voorgerecht of als borrelhapje! Dit recept van pinsa met blauwe bessen, feta en ui zal uw smaakpapillen zeker verrassen! Pinsa Een pinsa is […]
Dit Catalaanse gerecht van gehaktballetjes in pikante tomatensaus oftewel Boles de Picolat, is een populaire klassieker onder de tapasgerechten. Deze klassieker mag op geen enkel tapasmenu ontbreken. Een droge sherry past goed als drankje bij dit gerecht. Het meest typische recept uit de Catalaanse keuken is dit gerecht met gehaktballetjes gemaakt van varkens- en rundergehakt, […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing