Ik mocht een knolselderij uit onze polder ontvangen en daar wilde ik iets speciaals van maken. Het zijn deze heerlijke knolselderij frieten uit de oven geworden, een lekkere en verantwoorde snack. Knolselderij De knolselderij zal nooit de prijs van mooiste groente winnen, maar man oh man wat is het een smaakbommetje. Zijn knoestige […]
Maak deze heerlijke taart voor je lief. Je zult haar/zijn hart veroveren. Deze hartige taart met burrata en tomaatjes is niet zo moeilijk te maken. Kleine inspanning voor maximale verrassing. Je maakt de taart van bladerdeeg. Snijd deze eventueel uit in een hartvorm en beleg het met de lekkerste tomaatjes die je kan vinden. Want […]
Ik had een hele zalmzijde in de aanbieding gescoord en wilde daar iets speciaals mee doen. Nu heb ik al wel een paar rode gravad lax recepten op de site staan, maar ik wilde jullie het recept van deze hele zalmzijde niet onthouden. De rode biet gravad lax heeft een prachtige rode kleur en zal […]
Nou ik heb toch een feestelijk borrelhapje voor de feestdagen. Een krans van roomkaas met cranberries en pecannoten. Ziet dat er niet gezellig en feestelijk uit? Maak het in de vorm van een Kerstkrans en dit hapje staat te shinen op de borreltafel met de feestdagen. Kaas Gebruik wel een stevige roomkaas, en […]
Het is weer zo ver …. de swiepswapswoep receptenswap van Mandy van Mandyandmore is deze maand weer een feit. Ik werd gekoppeld aan Ilona van Worstenbroodenwijn. Misschien wist je het nog niet, maar die leuke Ilona is DE bitterballen koningin van Nederland. Natuurlijk moest het een bitterbalrecept worden die ik ging maken van haar en […]
Ik heb toch een heerlijk kaasfondue recept voor jou. Een fondue met drie soorten kaas. Je kunt dit recept als avondmaaltijd voor vier personen serveren, of serveer het als borrelhap voor ongeveer acht personen. Ik heb al diverse kaasfondue recepten uitgeprobeerd, maar dit recept is echt top en het is echt niet moeilijk om te […]
Ik had nog wat kleine maïs tortilla’s over van een taco’s met barbecue kip recept en wilde daar nog andere lekkere taco’s van maken. Ook had ik nog gekookte mosselen over van een ander gerecht. Daarom heb ik dit gecombineerd in deze taco’s met krokante mosselen. En dit was zo lekker, dat ik toch maar […]
Lamsgehakt op smaak gebracht en als een platte gehaktschijf in z’n geheel gebakken in een gietijzeren pan. Dat is deze Tepsi kebab met spinazieyoghurt. Het is een recept van Sabrina Ghayour en ik ben groot fan van haar Midden-Oosterse recepten. Tepsi kebab Dit is een Turkse kebab welke in de oven gebakken wordt. […]
Oh ik heb toch een lekker borrelhapje voor je. Deze burrata met geroosterde tomaatjes zal het ook goed doen als voorgerechtje. Super romige burrata kaas met langzaam geroosterde tomaatjes, veel knoflook en verse kruiden is een match made in heaven. Burrata Ik ben dol op dit kaasje, niet goed voor de lijn maar […]
Een piadina is een dun Italiaans platbrood wat vaak in Italië als sandwich verkocht wordt. Ze worden rijkelijk gevuld met de heerlijke Italiaanse producten zoals mozzarella, Fontina, prosciutto, salami, tomaten, tonijn, sla, basilicum, etc. Ideaal voor onderweg. Je kunt een piadina koud of warm eten. Deze piadina gevuld met groente en kaas hebben wij warm […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing