Deze hazelnootpesto met citroen en oude kaas is heerlijk bij deze Knolselderijsteaks of serveer het bij een borreltafel. Op een stukje stokbrood is het namelijk ook lekker.
Je kunt de pesto in je keukenmachine maken, maar met de vijzel gaat net zo snel.
Hazelnootpesto met citroen en oude kaas. Lekker bij een gerecht of op de borrelplank is deze heerlijke Hazelnootpesto met citroen en oude kaas
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
Gang Sauzen/Dips, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Italiaans, Nederlands
Porties 4 personen
Ingrediënten
- 50 gr hazelnoten
- 1 el citroenrasp
- 25 gr oude kaas
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- peper en zout
Instructies
- Hak de hazelnoten in een vijzel, voeg de citroenrasp, oude kaas en knoflook toe.
- Voeg net zoveel olijfolie toe tot je een smeuïge pesto hebt.
- Breng eventueel op smaak met peper en zout.