Hazelnootpesto met citroen en oude kaas

Deze hazelnootpesto met citroen en oude kaas is heerlijk bij deze Knolselderijsteaks of serveer het bij een borreltafel. Op een stukje stokbrood is het namelijk ook lekker.
Je kunt de pesto in je keukenmachine maken, maar met de vijzel gaat net zo snel.

Hazelnootpesto met citroen en oude kaas. Lekker bij een gerecht of op de borrelplank is deze heerlijke Hazelnootpesto met citroen en oude kaas
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Sauzen/Dips, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Italiaans, Nederlands
Porties personen

Ingrediënten
  

  • 50 gr hazelnoten
  • 1 el citroenrasp
  • 25 gr oude kaas
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout

Instructies
 

  • Hak de hazelnoten in een vijzel, voeg de citroenrasp, oude kaas en knoflook toe.
  • Voeg net zoveel olijfolie toe tot je een smeuïge pesto hebt.
  • Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating