Je kent dat wel….van die restjes eten waarvan je niet weet wat je ermee zult doen. Zo had ik veel te veel van die heerlijke Provençaalse groenteschotel Tian over. Ook nog een paar rösti rondjes – die ik gekregen had – in de vriezer liggen. Even een blik in de koelkast geworpen en daar lagen ook nog een paar kippendijen. Ovenschotel met kip, groente en rösti wordt het dus vandaag. Hussemusse met je neus ertussen zou mijn vader gezegd hebben.
Als je geen restjes groenteschotel overhebt, kan je natuurlijk deze groenten in blokjes snijden en bakken.
Het is een heerlijke ovenschotel geworden, manlief heeft drie keer opgeschept! Deze ‘comfort food’ goed op de druilerige dag die het vandaag was.

 

Ik heb een ovale ovenschaal van 26 centimeter lang gebruikt voor dit gerecht.

 

Tian

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Provençaalse groenteschotel Tian? Dan kan je hier het recept vinden.