Ben jij ook zo gek op gerookte zalm? Dan heb ik een heerlijk recept voor jou. Deze spaghetti met gerookte zalm, aspergetips en erwtjes is een heerlijk en snel te maken pastagerecht. Je hoeft alleen maar de spaghetti te koken en gooit daar op het laatst de aspergetips en erwtjes erbij en het gerecht is […]
Ben je gek op lasagne, zalm en spinazie dan heb ik een heerlijk recept voor jou. In een heerlijke lasagne met zalm en spinazie komen deze drie bij elkaar en ik kan je verklappen dat het een perfecte combi is. Laagjes romige spinazie met daartussen plakjes verse zalm en afgetopt met lekker veel kaas. Deze […]
Wij zijn gek op pasta en op eiersalades. Ik heb deze twee gecombineerd in een pasta en eiersalade. Een heerlijke romige pastasalade met de smaak van een gevuld eitje. Wie wil dat nou niet? Ideaal om te serveren als lunch of als bijgerecht bij de barbecue. Of eigenlijk altijd lekker, vooral op een zomerse dag. […]
Als je de kinderen broccoli wilt laten eten, verstop het dan in dit pastagerecht. De meeste kinderen zijn wel dol op macaroni met kaas, dus als je deze groene Mac and Cheese met broccoli voor ze maakt, krijgen ze ook nog een portie groente naar binnen. Hoop dat je ze kunt foppen met deze heerlijke […]
Als je gek ben op pasta, courgettes en droge worst dan is dit een heerlijk gerecht voor jou. Deze pasta met courgette, paddenstoelen en worst is er eentje met heel veel smaak. De smaak in dit gerecht wordt vooral bepaald door de worst, waardoor je verder weinig smaakmakers hoeft toe te voegen. En ook nog […]
Een pittige pasta die snel en makkelijk klaar te maken is. Deze spaghetti alla puttanesca heeft heel veel smaak door de ansjovis, chilivlokken, kappertjes en olijven. Deze klassieke Zuid-Italiaanse spaghetti moet je eens geprobeerd hebben. Er bestaan heel veel varianten op dit recept en dit is de mijne. Ik heb in plaats van een tomatensaus […]
In de Flevourbox van deze maand zaten twee stronken broccoli. Van een stronk heb ik deze heerlijke broccoli salade met pindadressing gemaakt. En de tweede stronk heb ik verwerkt in dit gerecht. Deze orzo met broccoli en roomsaus is heel makkelijk en snel te maken en je hebt er maar één pan voor nodig. Een […]
Ik wilde een pasta maken, maar het was zo snikkend warm dat ik maar besloot om een pasta salade te maken. Wel met dezelfde ingrediënten die ik voor de pasta bedacht had. Deze pasta salade met mosselen en artisjok kan je dus zowel koud als warm eten. Mosselen Zodra de mosselen in het […]
Ik had een plantaardige strooikaas gekregen waar ik erg nieuwsgierig naar was. Ook had ik nog lekkere grote verse gnocchi in de koelkast liggen. Deze twee heb ik gecombineerd in deze heerlijke vegetarische romige gnocchi. Je kunt er zelfs een vegan gerecht van maken als je dat wilt. Gnocchi Zachte kussentjes gemaakt van […]
In de Flevourbox van mei zaten o.a. drie verschillende kleuren paprika’s, rood, geel en groen. De zogenaamde stoplicht paprika’s. Nu ben ik gek op gegrilde paprika’s uit de oven, dus heb ik ze gegrild. Heerlijk om zo te eten, maar ook lekker om in een gerecht te verwerken. Ik heb er een spaghetti met geroosterde […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing