Zoveel van die heerlijke bramen in de tuin, daar moet ik wat mee doen. Behalve in een salade te verwerken, er een heerlijke jam, saus, limonade of smoothie van te maken, heb ik ze nu verwerkt in deze zalige bramenmuffins. Wil jij ze ook maken, dan vind je hier het recept voor bramenmuffins. Gemaakt met […]
Ontbijt eens met banaanmuffins met dadel en chocola, je bakt ze de dag tevoren en ’s morgens staat je ontbijtje klaar. Mijn geliefde recept voor bananenmuffins maakt ongelooflijk zachte en smeuïge muffins. Deze bananenmuffins zijn boterachtig en gekruid met kaneel. Ze zijn heerlijk puur, met gehakte dadels of zelfs chocoladestukjes. Om te beginnen heb je […]
Probeer dit kipfilet in een Jerk marinade met chili pompoen recept voor een heerlijk eenvoudige versie van gebraden kip in Caribische stijl. Deze super malse, smaakvolle gemarineerde kipfilet zal snel een favoriet bij het hele gezin worden. Het is robuust van smaak en zo gemakkelijk te maken in de oven. Jerk marinade Deze […]
Ik had zin om te bakken en had pecannoten in huis, waarmee ik deze heerlijke pecannotentaart met mandarijn heb gemaakt. Ben je ook dol op pecannoten? Dan moet je deze cake zonder bloem zeker proberen! Welkom in de droom van elke cakeliefhebber. Deze pecannotentaart zonder bloem is fluweelzacht en soepel, met een heerlijke crunch van […]
Voor het maken van Friese kruidkoek (Fryske krûdkoeke) heb je geduld nodig, omdat de rijpingstijd minimaal een paar dagen is. Een kruidkoek moet een of meerdere dagen rusten om zachter te worden, wat we narijpen noemen. De ingrediënten hebben tijd nodig om met elkaar te “werken”. Dit komt niet alleen de textuur, maar ook de […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing