Ik weet nog wel dat ik de eerste keer Spaanse Pan con Tomate at. Tjonge wat was dat lekker zeg! Zo’n simpel broodje, maar bomvol met smaak. Hoog tijd om het zelf thuis te maken. Ik heb er pan con tomate y jamón van gemaakt. Een eenvoudig gerecht gemaakt van geroosterd brood, lekkere olijfolie, knoflook, […]
Ik heb toch een heerlijk vegetarisch gerecht voor jullie. Deze gevulde geroosterde aubergines kan je in de oven bereiden of je roostert de aubergines op de barbecue. Je kunt het als vegetarische lunch of hoofdgerecht serveren, maar het is ook heerlijk bij een barbecue. Serveer er een lekker Turks brood bij en je hebt een […]
Ik heb een heerlijk gerechtje voor jullie. Deze slawraps met kipgehaktballetjes maak je snel klaar, ideaal voor een doordeweekse dag. Het voordeel van kipgehaktballetjes is dat het snel gaar is, daarom staat dit gerechtje binnen 20 minuten op tafel. Maak er wel een lekkere kruidige Ranch dressing bij, die maakt het geheel helemaal af. […]
Ik heb al diverse keren shakshuka gemaakt, maar kwam erachter dat ik nog nooit een recept hiervan op de site geplaatst had. Dus nu heb ik voor jullie het recept van deze shakshuka groentestoof met eieren voor jullie uitgeschreven en geplaatst. Je kunt dit gerecht als ontbijt, lunch of zelfs als avondmaaltijd eten. Shakshuka […]
Het is voorjaar, de dagen worden langer en warmer. Tijd voor heerlijke salades! Je kunt salades maken voor de lunch, als bijgerecht of zelfs als avondmaaltijd met lekker brood erbij. Omdat de kruiden al lekker staan te groeien in mijn tuin, heb ik vandaag een groene kruiden salade met burrata gemaakt. Een heerlijke salade met […]
Ik heb toch een heerlijke salade voor jullie. Deze groene salade met ei en dragondressing is heerlijk als lunch, voorgerecht, bijgerecht of zelfs als hoofdmaaltijd met lekker brood erbij. En die dressing met verse dragon is echt zalig erbij. Maak hem snel en laat me weten wat je ervan vond. Salades Ik ben […]
Ik ben gek op Foe Yong Hai maar had het nog nooit zelf bereid. Hoog tijd om eens een lekkere vegetarische Foe Yong Hai te maken. Het is een hele lijst met ingrediënten geworden, maar dan serveer je ook wel iets heel erg lekkers. Maak het als hoofdgerecht of als bijgerecht voor een uitgebreide rijsttafel. […]
In deze quiche met groene asperges en brie zit ook nog lekker veel daslook. Ik heb tegenwoordig daslook in mijn eigen tuin staan en dat is heel fijn. Hoef ik niet meer het bos in om daslook te zoeken. Deze geurige groene blaadjes zijn dit jaar al vroeg uit de grond gekomen en ik heb […]
Deze geroosterde wortelsoep is heel makkelijk te maken. De oven doet namelijk het werk voor je. Je roostert de wortel en ui in de oven en als de groenten zacht zijn, pureer je dit samen met de bouillon en kokosmelk in een blender. Comfortfood in een bowl, een lekkere warme soep voor een kille dag. […]
Ze zijn weer te koop …. de groene asperges! Wij zijn er gek op en ik maak altijd zoveel mogelijk verschillende gerechten in de aspergetijd. Als ze in de aanbieding zijn, maak er dan deze heerlijke romige vegetarische/vegan soep van. Deze Thaise groene asperge currysoep zelf maken is helemaal niet moeilijk. Asperges Groene […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing