Broodje hete kip

Broodje hete kip

Laatst had ik zin in pittige kip en wat broodjes, dus ik heb ze allebei gecombineerd en dit geweldige broodje hete kip gemaakt. Ze waren zo lekker dat mijn vrienden willen dat ik ze nog een keer maak. Het kost niet te veel moeite om dit zelf te maken en de vreugde die het je […]

Knoflookbrood kaas tosti

Knoflookbrood kaas tosti

Een tosti is altijd een goed idee, maar met knoflookkruidenboter erbij wordt het helemaal onweerstaanbaar en is het een van de beste tosti’s. Dit recept is een geweldige combinatie van mijn twee favoriete gerechten, namelijk tosti’s en knoflookbrood. Dit is heerlijk om op zichzelf te serveren voor een simpele lunch of als bijgerecht bij een […]

Tortilla met zalm en avocadocrème

Tortilla met zalm en avocadocrème

Als je een snel recept voor doordeweekse avonden nodig hebt, probeer dan deze tortilla met zalm en avocadocrème eens. Deze eenvoudige tortilla’s zijn in 20 minuten, met slechts een paar ingrediënten gemaakt en zijn gezond, voedzaam en boordevol smaak. Of je nu op zoek bent naar een visgerecht of een verantwoorde maaltijd nodig hebt, deze […]

Toast met pesto, burrata en ham

Toast met pesto, burrata en ham

Deze toast met pesto, burrata en ham lijken in eerste instantie misschien op de klassieke Italiaanse ingrediëntencombinatie, maar ze hebben een leuke, onverwachte twist: pittige chili-olie. Zelfgemaakte basilicumpesto met burrata, Prosciutto crudo ham en chili-olie, allemaal geserveerd op een geroosterd zuurdesembrood. Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete lunch. De laatste tijd heb ik zin in […]

Galette met snijbiet en prei

Galette met snijbiet en prei

Ik heb heel veel regenboog snijbiet in mijn tuin staan. Tijd om een flinke bos te snoeien en te verwerken in een gerecht. Deze keer heb ik het verwerkt in een lekkere galette met snijbiet en prei. De groenten liggen in de galette op een bedje van verse roomkaas en geraspte oude kaas, hierdoor is […]

Tosti met kimchi

Tosti met kimchi

Goudbruine, in de pan gebakken tosti met kimchi staat vandaag op het menu! Gesmolten kaas met een pittige kimchi tussen twee dikke sneetjes zuurdesembrood. Dit was zo’n heerlijke combinatie, dat ik er niet eerder aan gedacht heb om het te proberen! Ik ben een echte avonturiers en als het gaat om het vinden van nog […]

Tosti met gebakken champignons

Tosti met gebakken champignons

Dit recept voor een tosti met gebakken champignons en uien tilt de tosti naar een nieuw niveau van heerlijkheid. Een geweldige klassieke kaastosti is moeilijk te verslaan. Maar deze goed gevulde tosti met gebakken paddenstoelen en uien is er eentje die nog moeilijker te verslaan is. Ik zou nog wel even door kunnen gaan met […]

Noedels met savooie spitskool

Noedels met savooie spitskool

Gebakken kool en noedels zijn eenvoudig comfortfood op zijn best! Als je een fan bent van kool, moet je deze roergebakken noedels met savooie spitskool en miso eens proberen. Dit ingrediënt voegt veel smaak toe aan de kool. En dit gerecht is nog steeds waanzinnig makkelijk en goedkoop, en is een geweldig bijgerecht of basis […]

Hartige taart met zoete aardappel en sucuk

Hartige taart met zoete aardappel en sucuk

Heerlijke hartige taart met zoete aardappel en sucuk, feta en spinazie is perfect als je eens iets anders wilt proberen. De quiche is gevuld met gezonde zoete aardappelen en gekruid met de pittige sucuk worst. Ik heb de quiche gemaakt met kant-en-klaar quichedeeg uit de supermarkt. Eet het als lunch of als avondmaaltijd met eventueel […]

Krokante kipburger met kimchi

Krokante kipburger met kimchi

Deze pittige en zeer hartige burger biedt een symfonie aan smaken, verpakt in een knapperig jasje. Begin je al te watertanden? Dit is een beetje een combinatie (oftewel fusion) van mijn favoriete Aziatische smaken in een van mijn favoriete gerechten, een zelfgemaakte burger. De Koreaanse gefrituurde krokante kipburger met kimchi is een beetje een wereldwijde […]

Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing