Dit is een van de lekkerste manieren om venkel te bereiden. Gestoofde venkel is lekker zacht en heeft een zoetere smaak en is lichtbruin van kleur. Het is een lekker bijgerecht bij kip, vlees of vis. En het smaakt heerlijk met de pittige salsa verde. Maak deze venkel met dragon salsa verde snel en laat […]
Alle mosselfans, opgelet. Ik heb namelijk een heerlijk mosselrecept voor jullie. Deze mosselen in citroen knoflooksaus is weer eens een hele andere manier om mosselen te bereiden. Persoonlijk ben ik dol op mosselen en als we ze eten, kook ik het vaak in een wijn of bouillon. Ik bereid het gewoon met wat smaakmakers zoals […]
Als jij iemand bent die denkt dat lamsvlees intimiderend kan zijn om te bereiden, begin dan met deze lamsstoof met venkel. Als jij net begint met lamsvlees, dan is deze stoofpot (net zoals een runderstoofpot) het geheim om het vlees low and slow te stoven tot het supermals is. Lamsvlees heeft een geweldige diepte van […]
Deze simpele spaghetti met zongedroogde tomaten is supersnel klaar. Licht, verfrissend en een perfect idee voor een snelle lunch of diner! Het is nauwelijks een recept te noemen, zo makkelijk is dit gerecht. Het is een favoriet recept, vooral omdat het zo snel te bereiden is. Er zijn maar heel weinig ingrediënten nodig en het […]
Je kunt heel goed een hele vis bereiden in een airfryer. Deze kleine wijtingen zijn in no-time gegaard in de airfryer. Deze Wijting met citroen, olijven en kappertjes is ideaal om te bereiden in de airfryer. Maak er een lekkere dressing bij met Italiaanse smaken. Mocht je liever filets gebruiken, vraag jouw visboer of hij […]
Een gemakkelijke, snelle en heerlijke pasta met zeevruchtensaus die perfect is voor de zomer! Deze pappardelle met zeevruchten en roomsaus bevat brede eierpasta in een romige tomatensaus gemaakt met gemengde zeevruchten. Dit is geen typische vissaus om in te dippen, zoals een cocktailsaus. Hier hebben we het eerder over een lichte tomaat-, wijn- en roomsaus, […]
Gebruik voor deze mooie rauwe courgette salade met kaas een groene en een gele courgette. Dit recept combineert citroen, kaas en geroosterde pijnboompitten voor een voortreffelijk bijgerecht. De courgettesalade is een eenvoudig maar elegant bijgerecht dat een perfecte aanvulling is op elke maaltijd. Rauwe courgettelinten worden voorzichtig gemarineerd en vervolgens gegarneerd met de overige ingrediënten. […]
Op zoek naar een heerlijke vegetarische pizza? Dan is deze pizza met prei en geitenbrie echt iets voor jou! Deze pizza zit boordevol prei en geitenbrie voor een echte Italiaans feestmaal. Net op tijd voor het weekend deel ik een nieuw pizzarecept met jullie! Een pizza met prei en een heerlijke geitenbrie. Het is een […]
Ik mocht heerlijke Hollandse Inspire aardbeien ontvangen in de zomer Foodybox. Lekker om zo op te peuzelen, maar ik wilde er iets lekkers van maken. Nou dat is gelukt hoor met deze vlierbloesem panna cotta met aardbeien. Het is bijna zomer, de zomerkoninkjes uit eigen land zijn er weer en de vlier staat in de […]
Deze spaghetti met spinazie blauwe kaassaus is een heerlijk en makkelijk te bereiden vegetarische pasta. Maar je kunt er ook nog een gegrilde steak, stukje kip of tofu erbij maken als je extra proteïne erbij wilt serveren. De saus is super romig en heeft precies de juiste hoeveelheid spinazie en wat voedzame en knapperige walnoten. […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing