Als je eens wilt uitpakken na een diner, maak dan deze zalige kersen cheesecake. Deze no bake cheesecake is zo’n eenvoudig en geweldig dessert. De combinatie van een koekjeskorst met de romige cheesecake-vulling en vervolgens gegarneerd met de kersen maakt dit klassieke dessert onweerstaanbaar. Deze cheesecake is de perfecte manier om zoveel speciale gelegenheden en […]
Tussen al het zomerfruit verschijnen eind juni de kersen. Tijd om deze te gebruiken in dit dessert.
Wat eten we op een warme avond? Nou bijvoorbeeld deze wrap!
Een hummingbird cake is heerlijk, maar je kunt met dezelfde ingrediƫnten natuurlijk ook muffins maken.
Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit een patatje oorlog of kapsalon gegeten.
Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]
Een beetje zoet en een beetje pittig, deze gekruide gekonfijte kumquats worden gestoofd in een sinaasappellikeur met kaneelstokje, steranijs, sinaasappelrasp en sinaasappelbloesemwater. Het vereist ongeveer 40 minuten actieve tijd en het zal alles naar een hoger niveau tillen, van toast tot yoghurt tot ijs! Ik beloof! Ik heb Griekse yoghurt met gekonfijte kumquats geprobeerd en […]
De bekende eenvoudige Griekse salade bestaat uit principe uit feta, tomaten, komkommer en (Kalamata) olijven en serveer je zonder sla. Lekker als voorgerecht, bij een zomerse BBQ of als hoofdgerecht geserveerd met knoflookbrood. Deze Griekse salade met gebakken feta maakt het zacht, romig en smaakvol. Het vormt een mooi contrast met de sappige tomaten en […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing