Koolrabi is zo’n ‘vergeten’ groente waarmee jij wellicht nog nooit gekookt hebt. Als je deze ziet liggen koop ze dan toch maar en vul ze met kippengehakt. Gevulde koolrabi met kippengehakt is een heerlijk gerecht dat ik onlangs heb bereid voor het avondeten. De basis van dit gerecht zijn gekookte uitgeholde koolrabi’s, gevuld met kippengehakt […]
Lekkere pittige salade van ‘vergeten’ groenten.
Deze vegetarische curry moet je eens proberen…..zo lekker!
Dulce de leche lijkt op karamel maar is gemaakt van gecondenseerde melk. Je moet even geduld hebben (ongeveer 2,5 uur) maar dan heb je ook wat. Maak meerdere blikjes tegelijk, dan heb je voor de volgende keer dat je karamel wilt gebruiken al een blikje klaar staan. En zelf Dulce de Leche maken is super […]
Het belooft een mooi weekend te worden… tijd voor heerlijk zelfgemaakt ijs. Dit is een hele simpele manier om het lekkere stracciatella ijs zelf te maken. Het bijzondere aan dit ijs is de combinatie van texturen: de romigheid van het ijs en de knapperigheid van de chocolade. Dit stracciatella ijs of gelato is zo’n eenvoudig […]
De verrukkelijk lekkere en gezonde energieballen zijn de perfecte snack voor of na de training of als verantwoorde snack voor de lekkere trek. Cashewnoten abrikozen chocoladetruffels zijn perfect voor een energiedip in de middag! Dus ook al heb ik deze gezondere energieballetjes gemaakt, ik kon het niet laten om er een beetje chocolade aan toe […]
Een heerlijke salade met prachtige kleuren.
Voor onze kleindochter die gek op roze is, heb ik deze roze eieren voor Pasen gemaakt. De diepe, donkerrode kleur van bieten maakt deze wortelgroenten een perfecte natuurlijke kleurstof om paaseieren roze te kleuren. Hier zijn de eenvoudige instructies voor het verven van eieren met bietensap. Dat maakt het verven van eieren met bieten erg […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing