Wel een beetje decadent om dit als ontbijt te nuttigen, maar af en toe mag je jezelf verwennen, toch? Dus ik zeg het maar meteen, deze Schwarzwalder Kirsch Smoothie moet je proberen! Eigenlijk eet ik vaak kwark of havermout als ontbijt. Dus echt elke dag (behalve in het weekend). En zo niet, dan een smoothie. […]
Ik had een keer te veel Sangria gemaakt, is dat mogelijk….ja dat is mogelijk. Wat doe je ermee, nou lekker ijs ervan maken natuurlijk. Rode wijn, Cointreau en fruit voegen een vleug smaak toe aan dit heerlijke Sangria ijs! Eet er vandaag wat van en vries wat in voor later! Het bereiden van dit recept […]
Deze salade van radicchio, spek en blauwe kaas met balsamico-dressing zit boordevol smaak. Gemaakt van eenvoudige ingrediënten, je zult verliefd worden op deze combo. Weet dat radicchio van nature bitter is, dus dit recept is voor mensen die daar wel van houden. De gegrilde radicchiosalade met spek en blauwe kaas is lekker als lunch, voorgerecht […]
Zomers voorgerecht voor 4 personen of hoofdgerecht voor 2 personen.
Dit recept voor Niçoise salade met gekonfijte zalm en truffelaardappelen is een variant op de klassieke Niçoise salade. Het bestaat uit malse zalm, truffelaardappelen, eieren, peultjes, olijven, tomaten en een heerlijke dressing. Een luxe variant op de klassieke salade. Voor deze salade heb ik de zalm gekonfijt. Als je dit te spannend vindt om te […]
Geniet van deze vegetarische Ramen noedelsoep voor een smakelijke midweekmaaltijd in slechts 30 minuten. Miso en shiitake paddenstoelengeven de bouillon veel umami-smaak. Ramen is oorspronkelijk een Japanse maaltijdsoep die heel veel variaties kent. Er kan vlees in zitten, vis, zeevruchten en vaak veel groenten. Ramen bestaat uit drie delen: de basis (bouillon en noedels), smaakmakers […]
Maak eens een rösti met aardappel, pompoen en pastinaak.