Als de pruimentijd weer is aangebroken, maak dan dit taartje.
Leuke kleine hartige taartjes met pompoen en blauwe kaas.
Tja paars is onze lievelingskleur en toen ik deze fles likeur zag staan moest ik hem natuurlijk meenemen. Lekkere Parfait Amour cocktail met bubbels en een prachtige kleur. Dit wil je eens proeven! Parfait d’Amour Parfait d’Amour ook wel Parfait Amour genoemd betekent letterlijk vertaald ‘Perfecte Liefde’. Deze donkerpaarse likeur werd al eeuwenlang […]
Elk jaar zaai ik te veel Oost-Indische kers. Ik gebruik de bloemen en blaadjes vaak om mijn salades op te fleuren, maar ja aan het eind van het seizoen staan er nog heel veel bloemetjes. Zonde om er niets mee te doen. En zo kwam ik op deze Oost-Indische kers kruidenboter. Ik vries de helft […]
Ik ben gek op het kruidenmengsel van de chai thee. Dus bedacht ik deze smaken in een chocoladetruffel. Het is niet moeilijk om ze te bereiden, dus probeer het eens……ze zijn te lekker. Zachte en zijdezachte donkere chocoladetruffels doordrenkt met de heerlijk geurige kruidensmaken van chai thee! Niets geeft de gezelligheid van de feestdagen […]
Dit is een uitgebreid recept, maak het eens als je een bijzonder etentje wilt bereiden.
Dit is een heerlijke dessertwijngelei met vers zomerfruit als nagerecht. Uiteraard kan je daar nog een glas dessertwijn bij serveren maar dat hoeft niet. Het ziet er spectaculair uit en is toch eenvoudig te bereiden. Leuke afsluiter van een uitgebreid diner. Je maakt een gelei van de dessertwijn, dit laat je met vers fruit opstijven […]
Geef aardperen de aandacht die ze verdienen met dit prachtige recept voor aardpeer gratin. De knollen worden dun gesneden en zachtjes gestoofd in een knoflookroomsaus met kaas in de oven. Een fantastisch bijgerecht voor de koudere maanden. Deze romige gratin is vooral goed op een feestelijk etentje thuis, omdat het in de oven wordt bereid. […]
Het is herfst, tijd voor een lekkere stoofpot! Maak een grote pan van deze Boeuf Bourguignon klaar. Mocht je wat overhouden, gebruik dit dan de volgende dag als ragout voor over de spaghetti: breng alles opnieuw aan de kook en laat het zo lang sudderen tot het vlees uit elkaar valt. Boeuf Bourguignon Malse stukjes […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing