Deze Rocky Road met Paaseitjes is een lekkernij voor de Paasdagen. Maak hem als je veel gasten verwacht. Lekker bij de koffie of als nagerecht. Het ziet er spectaculair uit, maar is helemaal niet moeilijk om te maken. Ik heb van die leuke gekleurde dragee eitjes ervoor gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook chocolade eitjes […]
Wij zijn gek op witte chocolade en daarom heb ik deze witte pindarotsjes gemaakt. Natuurlijk kan je ook pure of melkchocolade gebruiken voor dit recept. Ik heb gezouten pinda’s gebruikt, dat haalt het hele zoete van de witte chocolade eraf en maakt de pindarotsjes wat interessanter van smaak vind ik. Pindarotsjes Deze kleine […]
Hoe leuk is het met je lief te verrassen op Valentijnsdag met deze witte chocoladehart met goji, kokos en pistache. Ik heb de witte chocolade gekleurd met rode bietenpoeder, maar je kunt natuurlijk ook een eetbare rode kleurstof gebruiken hiervoor. Als topping kan je helemaal los gaan, gebruik wat je lekker vind aan gedroogd fruit, […]
Deze witte chocolade fudge met pistache en cranberries is een traktatie met de feestdagen. Serveer het bij de koffie na het eten en iedereen zit te glunderen van genot aan tafel. Cranberries en pistachenoten zijn de perfecte combinatie voor Kerstmis. Met hun felle rode en groene kleuren laten ze de witte chocoladefudge echt opvallen! Deze […]
Deze Rocky Road Kerstkrans is een lekkernij voor de feestdagen. Maak hem als je veel gasten verwacht. Lekker bij de koffie of als nagerecht. Deze prachtige, eenvoudig te maken Rocky Road-krans is echt een geweldig pronkstuk voor de Kersttafel. Dit is mijn favoriete zoete Kersttraktatie omdat het makkelijk is, niet gebakken hoeft te worden, van […]
Deze mokka chocoladefudge is toch wel een guilty pleasure van mij. Het is een eenvoudig en heerlijk recept voor chocoladefudge dat je in minder dan 10 minuten maakt en slechts vier ingrediënten gebruikt! Iedereen weet dat koffie en chocolade prachtig samengaan. En als ze worden gecombineerd met gezoete gecondenseerde melk in dit recept voor romige […]
Niet moeilijk te maken, maar wel een spectaculair dessert is deze zalige kersen semifreddo met witte chocolade. Het is volop zomer hier, waar we momenteel genieten van barbecues, strandwandelingen en natuurlijk ijs. Ik ben nogal een liefhebber van semifreddo’s, het halfbevroren Italiaans dessert dat naar ijs smaakt, hoewel de textuur niet zo compact is. En […]
Ik zal het maar bekennen: ik ben gek op witte chocolade en kokos. Hierbij mijn guilty pleasure voor de Kerstdagen. Deze cranberry witte chocoladeballen zijn natuurlijk het hele jaar door lekker, maar vormen een speciale verwennerij tijdens de feestdagen. Witte chocolade Witte chocolade heet wel zo, maar is eigenlijk geen echte chocolade. Het is een […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing