Deze knolselderij en koolraap currysoep is een heerlijke soep, niet te pittig en je proeft de smaken van de knolselderij en koolraap nog goed. Dit is gewoon een geweldig basisrecept voor het maken van een smakelijke, bevredigende soep en ik hoop dat je er je eigen soep van gaat maken. In deze meest vreugdeloze maanden […]
Zoetzure garnalen of kip is een klassiek gerecht om te bestellen bij een Chinese afhaalmaaltijd. Ik heb deze twee gecombineerd in een spaghetti Sweet & Sour. Spaghetti met garnalen, kip, knapperige groenten en een heerlijke zoetzure saus. Natuurlijk kan je het ook met noedels of rijst serveren. Ik dacht dat ik nog noedels in huis […]
Deze soep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Een romige soep boordevol gehakt, groenten en pasta. Deze voedzame pastasoep is zo geruststellend en vereist alleen de basisbenodigdheden uit de voorraadkast. Het is ongelooflijk eenvoudig te maken, maar toch rijk en vol smaak. Het maakt […]
Vegetarische pasta met paddenstoelen en een heerlijke Stroganoff saus erbij. Deze vegetarische pasta met Stroganoff paddenstoelen is snel en gemakkelijk te maken in ongeveer 30 minuten en zit boordevol smaak en is absoluut heerlijk als vleesloos diner geserveerd met al dente pasta. Mijn recept voor traditionele tournedos Stroganoff is al lang een van de […]
Dit is mijn versie van een Nigella-recept (uit haar Nigellissma boek) dat op zijn beurt gebaseerd is op een traditioneel Siciliaans recept: pasta con le sarde (pasta met sardientjes). Nigella heeft de sardines vervangen door gerookte makreel, maar de rest van de ingrediĆ«nten zijn heel typerend voor de Siciliaanse voorraadkast: rozijnen, pijnboompitten, kappertjes en Marsala-wijn. […]
Paella met een Hollandse twist.
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing