Welkom bij Culinea. Wat kan je van ons verwachten? Veel lekkere recepten, bereid zonder pakjes en zakjes….lekker vers dus. Af en toe zondig en af en toe gezond. Soms uitgebreide en soms makkelijke recepten. Gewoon goed eten! Daarnaast blogs over alles wat met eten en drinken te maken heeft.
Hoop jullie te kunnen inspireren….. heel veel (kook)plezier!
Telegraaf.nl oktober 2020. Grote Kookvragen, interview bij mij thuis!
Algemeen Dagblad (AD)
Uitgenodigd als jurylid voor het testen van buffel mozzarella
Tasty Kookwedstrijd, Jaarbeurshallen (Utrecht)
De Tasty kookwedstrijd in de Jaarbeurshallen. Sterrenchef Niven Kunz komt vragen wat ik ga bereiden en de jury waaronder Julius Jaspers en Niven Kunz beoordelen mijn gerecht.
Finale Topchef kookwedstrijd
Kookwedstrijd van Topchef. Robert Kranenborg en Julius Jaspers beoordelen mijn recept: quinoasalade.
Mangiare! Kookwedstrijd (NPO1)
Kookwedstrijd programma Mangiare! van NPO radio 1 met in de jury o.a. Herman Koch EN Yvette van Boven. Ik had een cranberry kersttaartje gemaakt.
Yvette vond mijn taartje zo lekker, dat ze het heeft meegenomen.
Fotoshoot Boodschappen (magazine)
Fotoshoot bij mij thuis voor het blad Boodschappen waarin mijn recept voor het kerstdessert de Schwarzwalder Kirsch Trifle was verkozen voor het kerstnummer.
De kat moest op het aanrecht van de fotograaf (normaal mogen ze dat niet van me!). Zie hier het resultaat van de trifle.
GolfDiva ( Magazine)
Jaarlijks mag ik een recept verzorgen voor de GolfDiva brochure
Golfreis Italië
Voor het golf glossy19 Golf&Genieten zijn we naar Italië geweest, wederom om te golfen en te genieten. Dit verhaal heeft ook De Telegraaf gehaald.
Mijn recept: Salade met bietjes en makreel werd gepubliceerd in De Telegraaf hoe leuk is dat!
Mijn recept: Mexicaanse burgers heeft ook De Telegraaf gehaald.
SMULT (magazine van smulweb)
En in het volgende nummer van het magazine Smult mocht ik zelf meedoen aan de stamppottenwedstrijd.
SMULT (Magazine van Smulweb)
Als sterrenteam van het magazine Smult mocht ik de rolladewedstrijd jureren.
Op landgoed Lauswolt voor Golf&Genieten (Magazine)
Aanwezig voor het golf glossy 19 Golf&Genieten op bezoek bij Landgoed Lauswolt om daar te golfen/genieten en om te schrijven over mijn belevenissen van het landgoed en de golfbaan.
Een ijsmachine test voor het AD (algemeen dagblad)
In de bijlage ‘Zon & Zomer’ staat de test groot uitgelicht, o.a. in De Gelderlander op de voorkant van de bijlage. 800.000 oplages.
De Telegraaf Culinair
Ingezonden zelfgemaakt koekjes staan er weer mooi op!
Telegraaf
Wederom een recept van mij in de Telegraaf! Edit: En nog eentje op 25 augustus 2017!
Telegraaf
Het lijkt wel alsof Culinea een vaste redacteur van de Telegraaf is 🙂