Leuk je gezien te hebben in de krant, wij waren je een beetje kwijt maar ik heb nog iets moois voor je namelijk het naamplaatje van H de Jonge wat op de oude zaak zat mail mij je adres een keer breng ik het bij je.
Els Collignon
november 15, 2020 @ 1:53 pm
Las een artikel over u en zeer geïnteresseerd geraakt! Goede opmerking over de knoflook! Beaam ik volledig! Met vriendelijke groet,
Thea Mertens
november 15, 2020 @ 1:55 pm
Lieve Hanneke, wat een genot moet dat zijn…Ik heb reuma en moet eerdaags geopereerd worden aan mijn linker duim wil zo graag leren koken in MC maar nergens vind ik gewoon antwoordt op een simpele vraag hoeveel water moet er bij groente?….Kan je aardappels en groente tegelijk doen?….hoeveel boter moet er bij vlees enz…kunt u me een site benoemen waar ik terecht kan
Hanneke de Jonge
november 15, 2020 @ 2:12 pm
Dankjewel Thea, hoop dat de operatie goed gelukt is en jij goed hersteld bent. Je kunt natuurlijk altijd op deze site terecht voor de antwoorden hierop. Bij elk recept vermeld ik wel hoeveel boter of olie je gebruiken moet. Groente kan je het beste koken in een pan waar de groente net onder het water staat. In mijn blog: Hoe lang moet je groente koken vind je nog meer informatie.
Hanneke de Jonge
november 15, 2020 @ 2:13 pm
Dankjewel voor je reactie Els
Hanneke de Jonge
november 15, 2020 @ 2:14 pm
Hoi Ab, dankjewel en nu heb je mij weer gevonden (haha). Wat mooi dat je het naambordje van mijn vader bewaard hebt. Ontvang het graag een keertje van. Lieve Groet, Hanneke
Cor
november 27, 2020 @ 7:43 am
Hoi Hanneke Hierbij heb mischien ook iets waar jij en de mensen wat aan hebben Heb jij weleens gehoord van butter en eek? Ik ben zelf kok in Volendam en dit is een echt volendams recept Ik mag dan ook graag zien wat je maakt wij komen heul dicht in de buurt Hierbij het recept
We nemen 1 pakje roomboter 1 glas witte azijn 1 glas water Een theelepel zwarte peper En zout naar smaak
Doe dit alles bij elkaar en al roerend warm laten worden niet koken wand dan gaat het schiften als het warm is dan van het vuur halen en serveren over de vis dat kan van alles zijn van visticks tot aan tong kabeljauw enz
Dit is een must voor mensen die dit nog nooit hebben geproefd
En wat heel lekker is om van te voren stokbrood met tomaten saus uitgesmeerd en paprika klein gesneden met een klein beetje knoflook en geraspe kaas even in de oven tot het geheel gesmolten is de dan serveren daarna het hoofdgerecht komt de smaak van de saus perfect op zn plek gr uit Volendam en ik volg je vind het wel leuk.
Hanneke de Jonge
november 27, 2020 @ 1:40 pm
Hallo Cor, wat een leuke tip van jou. Dankjewel, ga ik zeker in de toekomst iets mee doen.
Carla Colijn
november 15, 2024 @ 11:14 am
Hallo Hanneke, leuk dat je zoveel recepten deelt. Vooral de recepten over de kruidenmengsels vind ik erg leuk! Groetjes, Carla
Hanneke de Jonge
november 15, 2024 @ 12:04 pm
Hallo Carla, dankjewel, superleuk om te vernemen. Groetjes, Hanneke
Plaats een reactie
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing
Ab Schut
november 15, 2020 @ 1:51 pm
Leuk je gezien te hebben in de krant, wij waren je een beetje kwijt maar ik heb nog iets moois voor je namelijk het naamplaatje van H de Jonge wat op de oude zaak zat mail mij je adres een keer breng ik het bij je.
Els Collignon
november 15, 2020 @ 1:53 pm
Las een artikel over u en zeer geïnteresseerd geraakt! Goede opmerking over de knoflook! Beaam ik volledig! Met vriendelijke groet,
Thea Mertens
november 15, 2020 @ 1:55 pm
Lieve Hanneke, wat een genot moet dat zijn…Ik heb reuma en moet eerdaags geopereerd worden aan mijn linker duim wil zo graag leren koken in MC maar nergens vind ik gewoon antwoordt op een simpele vraag hoeveel water moet er bij groente?….Kan je aardappels en groente tegelijk doen?….hoeveel boter moet er bij vlees enz…kunt u me een site benoemen waar ik terecht kan
Hanneke de Jonge
november 15, 2020 @ 2:12 pm
Dankjewel Thea, hoop dat de operatie goed gelukt is en jij goed hersteld bent. Je kunt natuurlijk altijd op deze site terecht voor de antwoorden hierop. Bij elk recept vermeld ik wel hoeveel boter of olie je gebruiken moet. Groente kan je het beste koken in een pan waar de groente net onder het water staat. In mijn blog: Hoe lang moet je groente koken vind je nog meer informatie.
Hanneke de Jonge
november 15, 2020 @ 2:13 pm
Dankjewel voor je reactie Els
Hanneke de Jonge
november 15, 2020 @ 2:14 pm
Hoi Ab, dankjewel en nu heb je mij weer gevonden (haha). Wat mooi dat je het naambordje van mijn vader bewaard hebt. Ontvang het graag een keertje van. Lieve Groet, Hanneke
Cor
november 27, 2020 @ 7:43 am
Hoi Hanneke
Hierbij heb mischien ook iets waar jij en de mensen wat aan hebben
Heb jij weleens gehoord van butter en eek?
Ik ben zelf kok in Volendam en dit is een echt volendams recept
Ik mag dan ook graag zien wat je maakt wij komen heul dicht in de buurt
Hierbij het recept
We nemen 1 pakje roomboter
1 glas witte azijn
1 glas water
Een theelepel zwarte peper
En zout naar smaak
Doe dit alles bij elkaar en al roerend warm laten worden niet koken wand dan gaat het schiften als het warm is dan van het vuur halen en serveren over de vis dat kan van alles zijn van visticks tot aan tong kabeljauw enz
Dit is een must voor mensen die dit nog nooit hebben geproefd
En wat heel lekker is om van te voren stokbrood met tomaten saus uitgesmeerd en paprika klein gesneden met een klein beetje knoflook en geraspe kaas even in de oven tot het geheel gesmolten is de dan serveren daarna het hoofdgerecht komt de smaak van de saus perfect op zn plek gr uit Volendam en ik volg je vind het wel leuk.
Hanneke de Jonge
november 27, 2020 @ 1:40 pm
Hallo Cor, wat een leuke tip van jou. Dankjewel, ga ik zeker in de toekomst iets mee doen.
Carla Colijn
november 15, 2024 @ 11:14 am
Hallo Hanneke, leuk dat je zoveel recepten deelt. Vooral de recepten over de kruidenmengsels vind ik erg leuk!
Groetjes, Carla
Hanneke de Jonge
november 15, 2024 @ 12:04 pm
Hallo Carla, dankjewel, superleuk om te vernemen.
Groetjes, Hanneke