Vitello Tonnato slawraps. Wil je iets eenvoudigs maar wel heel erg lekkers serveren, maak dan deze slawraps met overheerlijke vulling.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Salades, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis, Voorgerechten
Keuken Italiaans
- 1 kalkoenfilet (200 gr)
- 185 gr tonijn uit blik (op olie)
- 2 ansjovisfilets
- 2 el goede mayonaise
- 1 Coolwrap
- 8 zwarte olijven
- cherrytomaatjes
- 1 el kappertjes
Kalkoenfilet ongeveer 15 minuten garen in de oven van 180˚C (of je neemt kalkoenfilet vleeswaren). Laten afkoelen en snijd de kalkoen in dunne plakjes.
Giet het blikjes tonijn af in een zeef. Mix de tonijn en ansjovis in de keukenmachine tot een gladde, dikke puree. Meng er de mayonaise plus wat peper door.
Haal heel voorzichtig de blaadjes sla van de krop, zorg dat ze heel blijven.
Leg een paar plakjes kalkoenfilet in de slablaadjes en lepel hierop de tonijnmayonaise.
Snijd de olijven en cherrytomaatjes in plakjes leg deze in de wrap. En doe er nog wat kappertjes bij.
Leg de slaschuitjes zo op een bord of rol ze op en steek ze vast met een prikkertje.