Ga terug
+ servings
Vitello Tonnato slawraps. Wil je iets eenvoudigs maar wel heel erg lekkers serveren, maak dan deze slawraps met overheerlijke vulling.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Salades, Tapas/Hapjes/Snacks, Vis, Voorgerechten
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 kalkoenfilet (200 gr)
  • 185 gr tonijn uit blik (op olie)
  • 2 ansjovisfilets
  • 2 el goede mayonaise
  • 1 Coolwrap
  • 8 zwarte olijven
  • cherrytomaatjes
  • 1 el kappertjes

Instructies
 

  • Kalkoenfilet ongeveer 15 minuten garen in de oven van 180˚C (of je neemt kalkoenfilet vleeswaren). Laten afkoelen en snijd de kalkoen in dunne plakjes.
  • Giet het blikjes tonijn af in een zeef. Mix de tonijn en ansjovis in de keukenmachine tot een gladde, dikke puree. Meng er de mayonaise plus wat peper door.
  • Haal heel voorzichtig de blaadjes sla van de krop, zorg dat ze heel blijven.
  • Leg een paar plakjes kalkoenfilet in de slablaadjes en lepel hierop de tonijnmayonaise.
  • Snijd de olijven en cherrytomaatjes in plakjes leg deze in de wrap. En doe er nog wat kappertjes bij.
  • Leg de slaschuitjes zo op een bord of rol ze op en steek ze vast met een prikkertje.