Ga terug
–+ servings
Vegetarische Paneer en rode bieten curry. Had in een foodybox Paneer ontvangen en heb daar deze heerlijke Vegetarische Paneer en rode bieten curry van gemaakt. Dit ga ik vaker maken, zo lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Vegetarisch
Keuken Indiaas
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui, gesnipperd
  • zonnebloemolie
  • 1 tl mosterdzaadjes
  • 1 el garam masala
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 1 blikje kokosmelk
  • 1/2 groentebouillonblokje
  • 500 gr gekookte rode bieten
  • 225 gr paneer
  • 1 bosje koriander
  • naanbrood

Instructies
 

  • Bak in een wok of hapjespan de ui in een scheut olie op middelhoog vuur. Voeg nu alle specerijen toe en bak dit nog even mee met de ui.
  • Haal de blaadjes koriander van de stengels, leg de blaadjes apart en hak de stengels fijn. Doe dit ook in de pan bij de ui.
  • Schenk de kokosmelk toe, verkruimel het bouillonblokje erboven en breng aan de kook.
  • Snijd ondertussen de rode bietjes in blokjes of plakjes en voeg die erbij, zet dan het vuur lager en laat lekker pruttelen.
  • Snijd dan de paneer in blokken van 3 centimeter en bak deze in een antiaanbakpan in een scheutje olie rondom goudbruin op middelhoog vuur. Doe de paneer op het laatst in de curry.
  • Serveer de curry met naanbrood en bestrooi met de korianderblaadjes.