Ga terug
–+ servings
Daar ben ik weer! En vandaag breng ik jullie een allerlekkerst zoete kleine onweerstaanbare lekkere versnapering, namelijk stroopwafel fudge. Gemaakt met stukjes stroopwafel, zoete gecondenseerde melk en natuurlijk de pure chocolade, is deze fudge niet te weerstaan, daarom deel ik graag vandaag het recept met jullie.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
Porties 35

Ingrediënten
  

  • 300 ml gecondenseerde melk
  • 25 ml butterscotch likeur
  • 350 gr pure chocolade
  • 5 stroopwafels

Instructies
 

  • Bekleed een vierkante bakvorm van 22 cm met bakpapier.
  • Verwarm de gecondenseerde melk met de likeur in een grote pan.
  • Hak ondertussen de pure chocolade fijn.
    Snijd de stroopwafels in hele kleine stukjes.
  • Doe de gehakte chocolade bij de warme gecondenseerde melk en laat dit smelten. Roer af en toe.
  • Als de chocolade helemaal gesmolten is, meng je de stukjes stroopwafel erdoor. Houd wat achter voor de topping.
  • Giet het mengsel in de bakvorm en top het af met de overgebleven stukjes stroopwafel. Laat afkoelen en laat dan minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  • Snijd de chocolade dan met een warm mes in 36 stukjes.