Ga terug
–+ servings
Steaksalade met aardappel en boontjes. Een makkelijke salade gemaakt van restjes gegrilde flat iron steak en gekookte aardappeltjes en boontjes.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Salades
Keuken Mediterraans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gr gegrilde steak
  • 2-3 gekookte aardappelen
  • 100 gr tomaatjes
  • 1 lente-ui
  • 4 takken koriander
  • 1 baby romaine sla
  • 75 gr gekookte sperziebonen

Dressing

  • 3 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 1 el harissa
  • peper en zout

Instructies
 

  • Dressing: meng de olijfolie, citroensap en harissa met elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Snijd de gegrilde steak in dunne plakken. Snijd de aardappelen in plakjes en de tomaatjes doormidden. Snijd de lente-ui in dunne ringen en hak de korianderblaadjes grof.
  • Spoel de slablaadjes schoon en slinger ze droog in een slacentrifuge. Leg ze op een grote schaal en leg de steak, aardappel, tomaatjes en boontjes erbij.
  • Garneer met de lente-ui en koriander en giet de dressing erover.