Reeses pindakaas fudge. Ken jij ze die heerlijke Reeses chocolade gevuld met pindakaas? Ik heb ze verwerkt in fudge, het is verslavend lekker!
Voorbereidingstijd 7 minuten min
Bereidingstijd 3 minuten min
Totale tijd 2 uur uur 10 minuten min
Gang Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
- 1 blikje (397 gr) gecondenseerde melk
- 300 gr witte chocolade
- 150 gr pindakaas
- 175 gr Reese’s
- 1 tl grof zeezout
Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
Hak de witte chocolade in kleine stukjes. Hak de Reese’s doormidden of in stukken.
Verwarm in een grote pan op je kleinste en laagste vuur de gecondenseerde melk met de witte chocoladestukjes en laat dit smelten. Roer af en toe.
Meng dan de pindakaas erdoor en schep als laatste de helft van de Reese’s erdoor.
Giet het mengsel in het bakblik en verdeel de rest van de Reese’s erover. Druk ze met de platte hand iets in de fudge.
Laat afkoelen en zet dan minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Snijd de fudge met een verwarmd mes in 36 stukjes en bewaar de fudge in de koelkast.