Ga terug
+ servings
Reeses pindakaas fudge. Ken jij ze die heerlijke Reeses chocolade gevuld met pindakaas? Ik heb ze verwerkt in fudge, het is verslavend lekker!
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 3 minuten
Totale tijd 2 uur 10 minuten
Gang Nagerechten, Zoete lekkernijen
Keuken Amerikaans
Porties 32 personen

Ingrediënten
  

  • 1 blikje (397 gr) gecondenseerde melk
  • 300 gr witte chocolade
  • 150 gr pindakaas
  • 175 gr Reese’s
  • 1 tl grof zeezout

Instructies
 

  • Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
  • Hak de witte chocolade in kleine stukjes. Hak de Reese’s doormidden of in stukken.
  • Verwarm in een grote pan op je kleinste en laagste vuur de gecondenseerde melk met de witte chocoladestukjes en laat dit smelten. Roer af en toe.
  • Meng dan de pindakaas erdoor en schep als laatste de helft van de Reese’s erdoor.
  • Giet het mengsel in het bakblik en verdeel de rest van de Reese’s erover. Druk ze met de platte hand iets in de fudge.
  • Laat afkoelen en zet dan minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  • Snijd de fudge met een verwarmd mes in 36 stukjes en bewaar de fudge in de koelkast.