Ga terug
+ servings
Pimientos de Padrón. Pimientos de Padrón pepers staan ook bekend als Spaanse roulette, omdat 1 op de 10 van deze pepers heel erg heet kan zijn.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang Barbecue, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Spaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gr Pimientos de Padrón pepers
  • 5 el olijfolie
  • 2 takken tijm
  • 2 knoflooktenen
  • 1 tl grof zeezout

Instructies
 

  • Spoel de pepers schoon en dep ze droog. Snijd de knoflooktenen in dunne repen.
  • Verhit een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur.
  • Doe de pepers in de pan en bak ze rondom tot ze zacht en bruin geworden zijn.
  • Voeg op het laatst nog de tijmtakjes en knoflook toe en bak nog even mee.
  • Serveer de pepers in een schaal en strooi er wat zeezout over.