Pimientos de Padrón. Pimientos de Padrón pepers staan ook bekend als Spaanse roulette, omdat 1 op de 10 van deze pepers heel erg heet kan zijn.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 7 minuten min
Totale tijd 12 minuten min
Gang Barbecue, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Spaans
- 300 gr Pimientos de Padrón pepers
- 5 el olijfolie
- 2 takken tijm
- 2 knoflooktenen
- 1 tl grof zeezout
Spoel de pepers schoon en dep ze droog. Snijd de knoflooktenen in dunne repen.
Verhit een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur.
Doe de pepers in de pan en bak ze rondom tot ze zacht en bruin geworden zijn.
Voeg op het laatst nog de tijmtakjes en knoflook toe en bak nog even mee.
Serveer de pepers in een schaal en strooi er wat zeezout over.