Ga terug
–+ servings
Pasta met gehaktballetjes, spinazie en zongedroogde tomaten. Lekkere en snelle maaltijd voor een doordeweekse dag. Wie wil dat nou niet?
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten, Makkelijke maaltijd, Pasta's
Keuken Italiaans
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 tenen knoflook, in dunne plakken
  • 200 gr verse spinazie
  • 10 zongedroogde tomaten
  • 300 gr gehaktballetjes
  • 200 ml runderbouillon
  • 200 ml slagroom
  • 75 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 250 gr pappardelle

Instructies
 

  • Fruit de ui en knoflook aan in een scheutje olijfolie. Voeg dan de spinazie erbij en bak deze tot het deels geslonken is. Voeg de gehaktballetjes en zongedroogde tomaten toe en bak dit nog even mee.
  • Schenk de bouillon, room en geraspte kaas erbij en breng aan de kook tot de kaas gesmolten is. Voeg de kruiden erbij, roer dit er nog even door.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en giet dan af.
  • Meng de pasta door de saus en serveer direct.