Ga terug
+ servings
Mini Taco Tubs met Longhaas. Grill je het vlees op de barbecue en zet alle andere ingrediënten op tafel zodat iedereen zijn eigen mini taco tubs kan vullen.
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Barbecue, Hoofdgerechten, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Mexicaans
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gr longhaas
  • 1 el taco kruiden*
  • 100 gr feta, verkruimeld
  • 125 ml zure room
  • 6 takken koriander
  • 1 bosje radijsjes
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 doosje Mini Taco Tubs
  • olijfolie

Instructies
 

  • Smeer de longhaas in met een klein beetje olijfolie en kruid het vlees met de taco kruiden. Laat dit ongeveer een uur op kamertemperatuur marineren.
  • Haal de korianderblaadjes van de steeltjes en snijd de steeltjes heel fijn en het blad grof.
  • Snijd de radijsjes in dunne plakjes, de avocado in blokjes en de limoen in partjes.
  • Doe de verkruimelde feta in een kom met de zure room en koriandersteeltjes en mix dit tot een gladde saus.
  • Grill op de barbecue of een hele hete pan het vlees ongeveer 4-5 minuten per kant. Haal het vlees van de grill of pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie ong. 15 minuten rusten.
  • Verwarm ondertussen de taco tubs in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd dan het vlees op de draad in hele dunne plakjes.
  • Zet de mini taco tubs, het schaaltje met de fetasaus, de radijsjes, avocado, korianderblaadjes, limoenpartjes en het vlees op tafel.
  • Laat iedereen zijn eigen taco tub vullen.