Ga terug
–+ personen
Italiaanse quesadilla's. Een lekkere en snelle maaltijd voor een doordeweekse dag. Maar in het weekend natuurlijk ook heerlijke.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Tapas/Hapjes/Snacks
Keuken Italiaans, Mexicaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 grote tortilla wraps
  • 2 bollen mozzarella
  • 100 gr salami (dunne plakken)
  • 1 pot zongedroogde tomaten
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de mozzarella in dunne plakken.
  • Leg op een helft van de tortilla's een paar plakken lekkere salami en verdeel hierover de plakken mozzarella.
  • Leg er nog wat zongedroogde tomaatjes tussen en bestrooi met peper uit de molen.
  • Vouw de tortilla dubbel en bak ze in een grote bakpan (ik gebruik hiervoor een platte pannenkoekpan) in een beetje olijfolie.
  • Bak ze op middelhoog vuur tot ze aan beide kanten goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
  • Snijd ze dan in stukken en serveer ze met de zelfgemaakte pesto.