Flatbread met omelet. Het brood is lekker knapperig met een zachte vulling van de omelet en gesmolten kaas. Dit wil je proeven!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerechten, Lunch, Makkelijke maaltijd, Ontbijt
Keuken Midden Oosten, Nederlands
- 200 gr oesterzwammen
- olijfolie
- 3 eieren
- 1 tl tijmblaadjes
- peper en zout
- 60 gr geraspte kaas
- 1 flatbread
Borstel de oesterzwammen schoon en breek de grote exemplaren in stukken.
Bak ze goudbruin in een antiaanbakpan met een scheutje olijfolie.
Breek ondertussen de eieren in een kom, voeg de tijmblaadjes, peper en zout toe en meng alles goed. Giet dit op de gebakken oesterzwammen in de pan en bak dit een minuutje.
Verdeel de geraspte kaas over het eimengsel en leg de flatbread hierop. Druk met een spatel op de bovenkant van de flatbread om het ei eronder te verdelen.
Bak dit zo niet langer dan 30 seconden, en zodra het ei aan de flatbread is vastgeplakt, draai je hem om en bak je hem aan de andere kant om hem nog eens 30 seconden op te warmen.
Haal de pan van het vuur en leg de flatbread met ei op een bord. Vouw het geheel dubbel en snijd het in vier punten zodat je het uit het vuistje kunt eten.